Frisörbesök och krock med Robyn

Hej fredag!

Nej den här veckan har jag inte varit på topp. Mest ledsen, extra känslig och känt mig utanför. Det är ju så som livet är, upp och ner. Visst att en del handlar om inställning när det kommer till mående, men en del handlar också om att våga känna saker inom sig som kanske inte är helt bekväma att känna. Ibland är jag glad, ibland är jag ledsen. Eller arg, besviken, förnedrad, skamsen, nyfiken, exalterad eller vad det nu må vara. Den här veckan har jag haft fler dåliga känslor än bra. Men det vänder, det gör det alltid.

Nu sitter jag på Bangerhead och gör mig snygg i håret, Gud så härligt det ska bli att springa härifrån med ett nyfärgat hår om ett par timmar. Jag åt en chiapudding och drack en supersmoothie från Blueberry till frukost, mums.

Onödig morgonanekdot: Sprang in i Robyn (artisten alltså) två gånger på tio minuter i morse. Första gången i hissen på jobbet när jag bokstavligen krockar in i henne för att jag håller på med telefonen. Bad om ursäkt och pep vidare. Fem minuter senare springer jag in på Blueberry och välter en hel låda med choklad rakt över… Robyn. Haha. Stackaren som fick stöta in i mig två gånger denna morgon!

 1. Tack för en så öppen och ärlig blogg, älskar att du bjuder in till ditt liv, både när det går uppåt men även när det går lite mer utför.
  Det är så otroligt inspirerade och jag hoppas innerligt att jag är ens hälften så lycklig och framgångsrik som du är när jag är din ålder! Heja dig!!

 2. Tack för att du delar med dig, jag har haft en likadan vecka som du och det är så skönt att veta att man inte är ensam! Imorgon åker jag på möhippa med ett supergäng så jag hoppas att känslorna vänder tills dess! Hoppas att du får en härlig helg ?

 3. Åh, jag har haft en exakt likadan vecka. Varor känslig, behövt extra uppmärksamhet och mycket tårar. Livet va. Känner som du att det bara är att låta allt komma fram, inte skrämmas av vilka känslor det än är <3

 4. Michaela, hjälp! Min bästa vän tar examen om två veckor och jag kan inte för allt i världen hitta en klänning till detta. Det kommer vara en ceremoni kring lunchtid följt av bankett på kvällen med klädkod mörk kostym. Varför är alla klänningar så korta?! Ja, du märker ju att desperationen tär på mig. Jag skulle vara evinnerligt tacksam om du kunde hjälpa mig med lite tips och förslag på klänningar. Puss och kram <3

  1. Kolla märket Chi Chi London. Vet att det låter som ett lite lätt ”trashigt” märke på namnet men icke. Beställer du nu hinner du få hem innan festen. Finns både längre och cocktail som inte är (pardon my french) muskorta. De säljs på egen sida (med större urval) men även sidor som nelly, etc.

 5. Vore jättesnällt om du la ut en rabattkod till Flattered! är sååå sugen på et par din nya kollektion..

 6. Hej Michaela! Har du sett att master of none säsong 2 har kommit på netflix idag? Du skrev om den serien och jag blev fast efter det! Nu har det äntligen kommit en ny säsong 😀
  Hoppas att du får en underbar helg! Kram <3

 7. åh vad jag håller med om att denna vecka varit.. skör? Så himla instabil i humöret! Känner knappt igen mina humörsvängingar.. hoppas helgen blir fin iallafall <3

 8. Åh jag har känt samma den här veckan… inget vidare! Hoppas vi får en bättre helg.
  Är nyfiken på vad du gör hos frissan? Bleker du slingor? Är också blondis men känner mig inte nöjd med mina resultat och jag vet liksom inte vad jag ska be dem göra.. trots bilder blir det aldrig bra. Hur gör du?
  KRAM

 9. Min vecka har kantats av infekterad visdomstand samtidigt som jag har tagit på mig alldeles för mycket jobb och är mitt i slutspurten av första terminen på universitetet OCH mensen bestämde sig lägligt nog för att komma tillsammans med med mensvärk, humörsvängningar (grät som ett barn i säkert 30min när jag tappade min matlåda med spagetti och köttfärssås upp och ner i onsdags) med andra ord – en SKITVECKA. Tack för att du delar med dig, 99% av tiden är känsligheten min superkraft men i stunder som denna är det skönt att inte känna sig helt ensam. PUSS och hoppas att din helg blir toppen!

 10. Ville bara säga att dina rosa och snygga skor är med i nya Mama på sidan 29 (om du inte redan visste). Trevlig helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi