You can be my hero…

God morgon!

Igår kväll var vi och såg Enrique Inglesias som ni kanske såg på min Instastories hehe. Först mötte vi upp mina föräldrar för att äta varsin burgare på Carnegiebryggeriet i Sjöstan och sen promenerade vi upp till Globen. Det är så bra att mamma och pappa bor i Sjöstan när det vankas konserter för det är smidigt att träffa dem på en bit mat innan man promenerar upp till Globen eller Tele2Arena, tar bara en kvart från dem.

Enrique var i alla fall förvånansvärt bra. Alltså, han är ingen världsstjärna direkt, man känner ju inte att det är Bey som kliver ut där om ni förstår… men SHIT vad rolig han var. Han verkligen körde sin grej till 100% och jag bara stod och skrattade. Dessutom har han hela looken kvar från tidiga 00-talet, som att han kanske fastnade någonstans där med keps och kedja på jeansen. Sen hoppade han upp till publiken hela tiden, tror halva Globen fick en chans att röra vid honom och sånt älskar jag. Kommunikation och närhet till publiken är det roligaste som finns på konsert.

Vi hade ståplats men stod längst bak i lokalen tillsammans med ett 60-årigt par, gillar inte att trängas… vad tror ni händer när han ska spela “Hero”? Han kommer upp på en scen precis bredvid oss och spelar den! Ändå en tonårsdröm att se Enrique Inglesias spela “Hero” två meter ifrån en.

En sista grej… människan har knappt åldrats en dag på femton år??? Mkt roligt.

Ja ni ser ju hur nära jag stod… denna bild är inte inzoomad!

Om ett par timmar blir det lunch hos Margaux, ska bli så himla mysigt. Igår träffade jag Amanda Schulman och hennes lilla pojke och hjärtat dör ju, hur kan en människa ens vara så liten? Hans hand var typ tre cm stor!

  1. Om några veckor tar min bästa kompis examen och jag skulle så gärna vilja köpa en fin present som visar hur mycket jag tycker om henne. Vi har varit vänner sedan vi var två år gamla och trots att vi är väldigt olika och lever väldigt olika liv med helt olika vänkretsar så finns vi alltid där för varandra. Vi har väldigt olika stil och på grund av det så köper vi ofta upplevelser till varandra i födelsedagspresent. Just examenspresenten vill jag dock ska vara någonting som hon kan ha resten av livet, eller i vart fall en mycket lång tid. Hon är dock lite mer för slit-och-släng samt tröttnar snabbt på saker också ting. Jag tror därför att hon skulle tycka att det var väldigt tråkigt och lite präktigt med ett klassiskt smycke eller någon designklassiker, någonting som jag skulle uppskatta mycket i present. Att ge henne en tatuering (hon älskar sådana och har flera stycken) känns som att be om att hon ska tatuera in någonting som har med mig att göra. Och att ge henne ett lite billigare smycke eller inredningsdetalj som går sönder eller blir omodernt snabbt känns inte så roligt. Skulle inte du kunna göra ett inlägg med förslag på examenspresenter till en älskad tjejkompis?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi