Kom på loppis på söndag!

Stor modeloppis nu på söndag här i Stockholm. Kom och häng, fynda och fika! Vi kör mellan 12-16 på Östermalmsgatan 26A, det är den stora betongbyggnaden, kan vara lite tricky att hitta in men det lär vara skyltat. Ni kan läsa mer här. Puss!

  1. Hejhej! Vill bara tacka dig (och forni) såså mkt för en litenliten sak du gjorde för mig för ungefär 4 år sedan som du inte minns men som har förändrat mitt liv; du peppade mig till att tacka ja till juristprogrammet trots att min kompis räknat med att vi skulle åka utomlands. Jag trodde jag var världens sämsta person som helt plötsligt kommit in på min drömutbildning men lovat min vän att vi skulle flytta utomlands, men du fick mig att inse att det inte var så! Spola fram 4 år och hon och jag är närmare vänner idag än tidigare, jag träffade världens bästa pojkvän på programmet som jag även är sambo med OCH landade precis mitt drömjobb som jurist på en byrå <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi