DAILY OUTFIT / BY TRIWA

I samarbete med Triwa

Klocka i modellen ”Snow Aska” från Triwa,
Armband ”Bracelet 6” i färgerna Champagne och Steel

Hur fin är inte den här klockan från Triwa? Jag var i deras butik (har mitt kontor bredvid) på Grev Turegatan för ett tag sedan och blev helt kär i den här modellen. Ni kanske minns att jag bloggade om den då? Den är ungefär lika stor som min andra klocka men i stål och små gulddetaljer i urtavlan. Väldigt stilfull men ändå modern och rätt i tiden.

Ni hittar den här!

Om ni anger koden ”Forni” på sajten när ni shoppar så får ni 20% på köpet! Det gäller även i butiken, säg bara mitt namn och att ni läst på bloggen så får ni rabatten där också. Bra deal va? En liten vårpresent från moi!

Dessutom: Håll utkik på min Instastories under kommande vecka också, kommer visa upp lite snygga solglasögon från Triwa där.

Puss!

  1. Hej Michaela <3 Jag älskar verkligen din blogg, den är min favorit av alla! Det känns dock som att du mer och mer börjar blogga som Petra. Det är så många samarbeten hela tiden. Jag förstår såklart att du behöver göra så för att få intäkter, men jag tycker i alla fall att det inte är lika kul att läsa när det är så mycket samarbeten… oavsett samarbete så känns det liksom inte helt äkta. Det som du hade nyss med Bubbleroom kändes lite för proffsigt för atmosfären på din blogg. Som att det blir för mycket business. Jag vill inte lämna en negativ kommentar egentligen, vill bara berätta hur jag som trogen bloggläsare i flera år känner kring detta. Kram på dig <3
    P.S vad glad jag är att din halsfluss är över, jag hade samma i två omgångar och det gör sååå ont :((

  2. Hej fina du! Vilken jätte fin tröja, vart är den ifrån? 😍 Tack för en mysig och inspirerande blogg!!!! 💕

  3. Åh, har spanat in den😍! Tänkte passa på att klicka hem den nu, men koden funkar inte:-*

  4. Tycker så mycket om dig!
    Du är så vacker och verkar vara det från insidan och ut. Tack än en gång för att du bjussar på dig själv, blir glad varje gång jag läser din blogg. Du är fantastisk!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi