WEEKLY PLANS

Måndag och första maj. Nu kan väl våren ändå komma till Sverige? När vi har varit så tålmodiga hela april :)))

Jag vaknar upp i ett strålande Marbella. Jag, Amanda och Chloé gick en powerwalk längst med stranden i morse och sen åt vi alla tillsammans en frukost på terrassen. Nu ska vi ner till Puro Beach för att hänga hela dagen, sista dagen för imorgon åker vi hem!

Såhär ser min vecka ut:

Måndag: Semester, häng på Puro Beach, en god lunch och sen en sista middag på terrassen. Bästa första maj någonsin!
Tisdag: Reser hem! Ska bli så mysigt att pussa sönder D när jag kommer hem imorgon kväll <3
Onsdag: Lunchmöte med Vitamin Well, pressdag hos Stella McCartney och sen ett par möten. På kvällen ska jag och D se Enrique Inglesias, hur kul!!! Konsert-dejt. Margaux och Jacob skulle också gå men sen kom en liten kille oväntat tidigt 😉
Torsdag: En spännande kollektionsgenomgång och plåtning med Triwa hela förmiddagen och sen ska jag äta lunch med Maggan och bebisen! ÅH HERREGUD VAD JAG LÄNGTAR! På eftermiddagen har jag en afternoon tea inbokad med DeoDoc, ska bli mysigt att träffa tjejerna igen som jag inte har hunnit träffa sen vi var på Hawaii.
Fredag: Presslunch för Estelle & Thild, några möten på eftermiddagen och sen ska jag ta en aw med Pascal som jag inte har träffat på hundra år.

Heja den här veckan! Så taggad. Men nu måste jag springa för Chloé är otålig och vill till poolen, fullt förståeligt. Puss!

  1. Kan du inte ge lite tips om Marbella i Frågor med Forni? Såg att du var på beach klubben och vad kostar det och hur är stämningen? Var där för drygt två år sen och inte så imponerad men sugen på åka tillbaka så gärna tips 🙂 kram

  2. Hej Michaela! Har följt din blogg hur länge som helst och i år är det äntligen min tur att ta studenten!!! Längtar så galet mycket till vår studentresa och student. Jag undrar om du kan dela med dig av din studentdag? Skulle vara jätteintressant! Har du några tips till oss studenter som kan vara bra att veta? 🙂
    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi