Shopping i hamnen, spontan-fest och en dag på stranden

Här kommer min helg i bilder! I fredags ÖSREGNADE det här i Marbella så vi åkte ner till hamnen för att äta lunch på La Moraga. Delade på allt ifrån sliders till tonfisktartar och buns, mycket gott.

Sen shoppade vi följt av fikapaus. Det blev ett par byxor till Annika (Amandas mamma), samt hårspännen och två par skor till Chloé. What to do när det regnar liksom.

På kvällen lagade jag en carbonara hemma som avnjöts med varsitt glas vin och lite tjejsnack. Annika åkte hem tidigt morgonen efter, det var verkligen mysigt att hänga med en kompis mamma såhär. Speciellt när det är en mamma man tycker om :)))

I lördags kom Shoan! Hurra! Det firade vi med sushilunch.

Missa inte Tahini om ni är i Marbella (eller i Palma!), deras tryffelsushi är nom nom nom.

Vädret var fortfarande sådär, så vi åkte ner till hamnen för att strosa lite. Jag klämde på den här väskan för andra gången denna vår och var nära att köpa den…

… men det blev lite andra grejer istället, denna gång till mig och Shoan 🙂 Så nöjd med shoppingdagen!

På kvällen åkte vi ner till Marbellas ”Gamla Stan” för att äta fransk middag på Casanis. Deras biff wellington är sååå god. Smördeg och kött är fantastiskt gott i kombination alltså.

Efter middagen tyckte Shoan att vi skulle gå ut och ta några drinkar själva, sagt och gjort. Jag och Amanda mötte upp Marie med sällskap för att dricka drinkar och snacka skit.

Sen slöt vi upp med Edita + sällskap på Suite för några timmars dans. Hade sån SJUKT rolig, spontan och otippad kväll.

I söndags åt vi frukost på terrassen och sen åkte vi ner till stranden eftersom vädret vänt. 25 grader och sol, yey!

Åt lunch på Pedros.

Sallad som starter.

Hej hej!

Sen gambas pil pil och fisk.

Efter en heldag på stranden åkte vi hem och bytte om lite fort för att avsluta dagen med en pasta nere i hamnen. Chloé var lite jobbig så Amanda fick gå såhär utanför restaurangen ett bra tag för att få henne att somna, kolla gullig men *lite besvärad* mamma 🙂 <333!!!

Idag är det måndag och röd dag, men den här dagen får ni se imorgon här på bloggen för nu ska jag ta en dusch innan vi ska äta lite middag. Puss!

  1. Tycker väskan var så fin på dig! Passar dig perfekt i både stil och färg. KÖÖÖÖÖÖP! ”Unna dig”, hehe.

  2. Kände direkt när jag såg bilden att du måste köpa väskan!! Såå fin och passade dig riktigt bra. Vi vill se outfitbilder med den 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi