Student/bal/festklänningar

I samarbete med Bubbleroom

Ett skepp kommer lastat med tre superfina klänningar som passar för vårens fest-tillfällen!

Puderrosa klänning (finns även i vitt!) från Chiara Forthi som finns på Bubbleroom.

Åh vad jag gillar den här klänningen. Passar perfekt till festliga tillfällen som inte kräver knä/hellångt. Klänningen är SÅ skön och det funkar att ha bh under, vet att det är viktigt för många. Tacksamt med lite längre ärm i spets och så är det en dragkedja i guld där bak. Matcha med vita eller beiga skor och om du vill rocka till den lite – släng på en skinnjacka över!

Beige klänning från Bubblerooms egna märke Make Way

Det här är en personlig favorit, jag älskar ju beiga klänningar när det vankas fest. Den här klänningen går att styla på så många olika sätt: man kan ha den som den är med bikini under och sandaler ner till stranden eller styla den som jag har gjort nu med håruppsättning, klackskor och stora örhängen för festligare tillfällen.

Student/festklänning från Bubblerooms egna märke Make Way

Den här klänningen med inbyggd choker känns väldigt trendig och rätt i tiden. Djup v-ringning och dragkedja bak i ryggen. Styla med superhöga klackar för festen! Eller något för den som tar studenten kanske?

Tunn tröja/jacka i puderrosa från Chiara Forthi / Bubbleroom

Tycker det är svårt att veta vad man ska ha över sin klänning när det är kallt. Här i Sverige behöver vi ju alltid ha med oss något att ha över klänningen tyvärr. Den här var himla fin dock så tips tips!

Vi filmade en backstage-video under dagen som vi plåtade dessa bilder, tänkte att det kunde vara kul att få följa med bakom bilderna också! Vi är hemma hos mig, provar runt och fotograferar mitt i diverse gator. Ett under att man inte blivit påkörd än, hehe. Kolla in videon nedan!

Hoppas att ni har fått lite inspiration till vårens alla fest-tillfällen nu.
Puss!

 1. Så fina klänningar! Vilken storlek har du i den första? Tycker den var så söt och jag är ungefär lika lång som dig!

 2. Du är så himla vacker 🙂 läser din blogg dagligen och blir inspirerad på många olika vis. Inte minst till att bli en bättre människa!

 3. Hej! Så fina klänningar! Jag köpte faktiskt den långa “champagne-färgade” klänningen till ett bröllop i sommar (tack för tipset!!) och eftersom den är ganska urringad undrar jag vad du har under, av det man skymtar ser det ut som den perfekta BH:n i både färg och material att ha under denna klänning? Skulle vara så tacksam för svar! Kram Em

  1. Vad kul att du också gillade den! Jag köpte en ljusrosa utan byglar från Lindex och deras kollektion Ella M. Lindex har riktigt bra prisvärda bh:ar tycker jag, dessutom bra personal så gå dit och be om hjälp!

   Annat tips som jag kör till urringat: en liten liten säkerhetsnål som håller ihop där man önskar.

   Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi