Bildregn: Trettio timmar i Marbella

Här kommer en bildbomb från vår onsdagskväll och hela torsdagen. Eftersom det ÖSREGNAR (!) idag så har jag minst sagt tid till datorn. Och lite shopping efter det kanske… Jaja. Nu tittar vi på vad vi har gjort här nere!

I onsdags skulle jag och Amanda ut och äta utan bebis. Såhär såg vi ut! Jag har på mig klänning från Viktoria Chan och skor från Hugo Boss. Amanda har klänning från Asos, skor och väska från Gucci.

Här är en bild som är tagen på oss två för två år sedan, när vi var här sist. Samma plats, samma tjejer och samma pose på mig haha. Men ser ni hur annorlunda vi ser ut? Kom ihåg att vi kände oss sååå snygga den kvällen, men tycker helt klart att vi har åldrats åt rätt håll. Bättre idag 😉

Vi hade bokat middagsbord på Bibo där vi började med drinkar som röker!

Och så fick vi sällskap av Edita som följde med ut.

Efter middagen blev det drinkar på innergården precis bredvid. Så galet härlig tjejkväll, pratade non stop i fem timmar och sen klockan två åkte vi hem och la oss när vi blev utslängda från stället :))). Eller utslängda, de stängde och gick hem så satt vi kvar där och bara ???. Hade ju kunnat råna hela stället om vi kände för det, var dessutom öppet in till deras kök såg jag när vi skulle gå… Spanien alltså, sånt jäkla manana här borta.

Dagen efter vaknade jag redan vid halv åtta efter bara fyra timmars sömn och möttes av denna dåre. Jag drömde om Margaux och Jacob hela natten och kunde absolut inte komma till ro. Var väldigt exalterad.

Åt frukost, jobbade och fick en uppdatering från sjukhuset och den nyblivna mamman. Två väldigt glada tjejkompisar här borta i Spanien efter att vi fick höra att allt gått så bra. Helt sjukt hur pirrig, exalterad och nervös man blir för sina kompisar. Det känns liksom i hela kroppen. Jag och Amanda har pratat 80% om förlossningen under det senaste dygnet. Hur det har gått och hur fin han är. Varje gång det plingar till på telefonen springer vi till den och hoppas att det är Maggis. Vi tre har en gemensam grupp som vi brukar prata i vilket är perfekt när någon i trean ska föda ett barn exempelvis 🙂

Några timmar senare gjorde vi oss i ordning och lekte runt här hemma.

Skjorta från Shein, byxor från Theory, tofflor från Flattered

Sen drog vi till Los Naranjos, en golfklubb här nere, för att äta lunch.

Hej favvisar!

Det var bara svenskar där. Till och med de som jobbade på stället. Marbella är verkligen den varma delen av Sverige.

Det blev lax och ett glas cava i solen. Vi hade helt missuppfattat vädret och trodde det skulle vara typ 18 grader och moln, men det var 25 grader och stekhet sol. Jag smälte nästan bort. Kanske ser härligt ut men som den solhatare jag är fick jag panik. Var så avis på Chloe som låg och sov i skuggan…

Efter lunchen bestämde vi oss för att åka vidare ner till hamnen.

Sagt och gjort, glass stod på schemat!

Och uppdrag Håll Chloé Vid Liv. Haha. Inte det lättaste uppdraget.

I skyltfönstret på Dolce & Gabbana hade de massa barnkläder, jag hittade en klänning till Chloé med glassar på som jag absolut tyckte att hon skulle få. Sen gick jag in och såg prislappen… hur kan så små kläder vara så dyra!!! Speciellt när de får köttfärssås på sig efter en sekund, kräks ner sig själva varje dag och växer ur kläderna på tre timmar. Men tänk så söt hon hade varit i en liten klänning med glassar på… får sy en till henne.

När vi kom hem igen gick vi ner till poolen för att känna på vattnet.

Hur nöjd tjej. Värsta smilet.

Sen blev det eftermiddagshäng på terrassen.

Rosévin till vuxna och fruktpuré till bebis.

På kvällen tog Annika hand om Chloé igen så fick jag och Amanda en egen kväll. Vi bestämde oss för att gå till kvarterskrogen för oxfilé, rostad potatis, sparris och tryffelsås. MUMS!!!

Somnade som en stock och sov i åtta timmar i sträck efter denna fartfyllda dag. Men tusan vad härligt det är med semester. Så kravlöst.

Idag är det fredag, hos oss regnar det och hos er står långhelgen och väntar. Hur firar ni valborg? Puss!

  1. Åh vad härligt ni har det, det är ni värda 🌟👌🏼 Jag undrar om du vet om man kan köpa dina Hugo boss skor någonstans? Jag har älskat dem i flera år när jag ser dig ha dem. 💕🌸

  2. Så härligt! Har ett önskeinlägg: kan du inte tipsa om sköna vardagsoutfits/plagg? Fastnar oftast för fina partyklänningar, kostymbyxor och eleganta blusar när jag shoppar. Men jag behöver ju kläder till vardags – fika med vänner, uträtta ärenden i stan, tisdagsöl på puben osv. Då vill man ju vara bekväm men helst snygg också 🙂

  3. Tips att dom har sjukt söta kläder med glassar på från polarn o pyret. Köpte en tröja till min son där idag :))

  4. Så härligt ni verkar ha det. Underbart! Glad att du ännu inte har övergett att fotografera med mobilen. Blir så mysiga snapshots. <3

  5. Käre värld vad underbart det ser ut!! En riktigt härlig semester. Älskar att se dina bilder och läsa om det du gör, speciellt på semester. Det känns liksom så…verkligt! Vilket det ju såklart är, men ibland på sociala medier/bloggar kan mycket kännas så uppstyrt, men du känns hela tiden som en verklig person, som att du på riktigt har fötterna på jorden. Absolut att det ibland kan vara svårt att identifiera sig med det livet du och många bloggare lever, men du visar så ofta alla olika sidor. Man kan alltid identifiera sig på något plan, någon gång liksom .Det gör mig glad och älskar verkligen din blogg för det. Ville bara säga det! Det du gör är så bra. och sen att du är otroligt duktig på att skriva är ju en enorm bonus. Trevlig Valborg och 1 maj!! Puss och kram

    1. Men gud vilken fin och snäll kommentar, TACK SNÄLLA <3 Blir så glad. Hoppas du fortsätter läsa länge. Massa kramar!

  6. Hej Michaela! Dina svarta skor, är de också från flattered? är det inomhus modellen Mara? Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi