Första dygnet på semestern 


Åh vilket härligt första dygn vi har haft på semestern. Först en flygresa som dock var rätt stökig, tror ingen på planet missade att Chloé var med haha. Riktig galning. När vi kom fram blev vi upphämtade av Annika (Amandas mamma) så åkte vi till lägenheten där vi firade framkomsten med plockmat och vin. I morse vaknade jag upp efter åtta timmars sömn i det här mysiga rummet med den här fina utsikten – vilken start på dagen! Älskar garderoberna här f.ö., Annika har verkligen gjort ett bra jobb med lägenheten. För ett sorteringsfreak är det drömmen med fina garderober. 

Åt frukost vid nio, jobbade och yogade på terrassen därefter. Sen lunch nere på stranden följt av kaffe, promenad och lek i sanden. 

Men så har vi ju pricken över i:et – när Margaux ringde i morse och frågade Amanda om värkar för att en halvtimme senare meddela oss att vattnet gått. GAAAAH! Vår älskade vän ska få en bebis!!! 

Nu ska två sjukt pirriga tjejkompisar göra oss i ordning för middag och drinkar på stan, Annika är hemma med Chloe så vi får ensamtid, ska bli så roligt! På med partyklänningen! 

  1. Hej Michaela! Jag älskar rena, städiga hem men har så svårt att få till det. Du som är en mästare på att organisera, kan inte du ge några tips? Hur håller man ordning och reda omkring sig? Jag städar och städar men det känns som att det ändå blir stökigt rätt fort igen.

  2. hej m, tänkte fråga hur har din macbook fungerat? jag måste köpa en ny och funderar över macbook och air… macbooken är så liten och väger ingenting, men har hört mkt dåligt om den. ändå känns det mera lockande, men vill inte att jag behöver byta typ om 2 år…
    min vita macbook har ju funkat super för 9år (!!) nu, men måste byta pga av brist på software update ;-( (blir såå irriterad över detta!)

    tacksam för svar! 🙂

  3. Hej Mickis! Ser att du har din fina skinnjacka med dig på resan. Jag är själv så sugen på att investera i en skinnis från Acne, men det rör ju några tusenlappar. Vet att du till och med kasserat en och fått uppdatera dig, tar det som ett tecken på att du tycker det varit värda köp. Hur motiverar jag mig själv att jag också är värd en? (är låginkomsttagare och har inte supermycket att röra mig med varje månad men har under en längre period lagt undan lite spar varje månad så pengar finns trots allt där). SAMT, funkar den till allt året om? Är det världens bästa jacka? Kram, ha en underbar resa

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi