Hemmagjord pesto, afternoon tea och Metro Mode-fest

Här kommer lite bilder från min vecka!

I tisdags åt vi hemmagjord pesto med ärtpasta (alltså den här pastan som är gjord på gröna ärtor, så god!). Det var annonspris på ekologisk basilika så då får man passa på. Utgick från detta recept men slängde i en kruka persilja också. Jag älskar verkligen pesto <333 Bästa veggiematen också!

Igår var jag på afternoon tea i Soft Goats regi – så otroligt fint arrangerat!

Jag skvallrade självklart med dessa goa vänner under eventet – Anitha och Joanna! Dessa två har så händelserika liv så det är en fröjd att få höra om allt som händer haha.

Skvallertanterna från ett annat håll :)))

Snodde bilden ovan och denna från Anitha, tycker den här är så härlig! Det är vårt bord som är smygfotat, men ser ni hur trevligt vi har det? Intressant att se sig själv utifrån såhär, jag blir glad för det blir som en reality-check att mitt jobb är SÅ JÄVLA roligt och att jag ska vara tacksam!

Steffi som är grundare av Soft Goat höll ett tal om vårens kollektion.

Och så smaskade vi i oss dessa godsaker. Hur gulligt att de hade fixat allt laktosfritt åt mig? Drömmen!

Jag blev som vanligt kär i det mesta.

Som avslutning fick vi en lektion i blombuketter av Christoffers blommor – precis vad jag behövde som inte har någon som helst fallenhet för blomster haha!

Igår kväll var vi åtta vänner som sågs på Taverna Brillo för att äta middag tillsammans!

Deras servetthållare har små meddelanden i sig, detta fick Markus haha.

Mina vänner är bäst <3

Mysig grej som hände på middagen igår: D tappade en citron rakt på min vita fina topp och citronen har legat i en tomatsås innan (!) så ni kan ju tänka er märket på tröjan… då tar Markus befäl direkt och tvättar, fixar och donar med min tröja så att den blir fin och fläcken nästan försvinner. Gulligt när vänner hjälper till och förstår allvaret med en tomatfläckig blus. Nästa helg åker vi fyra till Tel Aviv tillsammans, jag längtar!

Efter middagen gick vi till Metro Modes fest på Kasai. Drack drinkar, dansade och hängde med alla våra vänner som var där. Vid halv tolv promenerade jag och D hem, verkligen en perfekt kväll och jag hade så roligt!

Det är en såpbubble-pistol jag skjuter med i neonljus haha!

Såhär fin var buketten som jag fick med mig hem efter afternoon tean!

Åt rester till lunch idag, lyxiga sådana!

Idag har jag nämligen jobbat hemifrån, förutom en paus på två timmar när det var barnvakts-dags!

Jag och Danni passade den här långhåriga tjejen. Jag har verkligen respekt för alla föräldrar där ute som tar hand om sina små hela dagarna, de kräver en sån otrolig uppmärksamhet precis hela tiden! Eller så är det bara Chloé hahaha <3

Sen eftermiddagsfikade vi med cappuccinos och geisha, mysigt!

  1. Verkar vara så HIMLA fin stämning i ert gäng. Alltid så skrattiga bilder och härligt! sånt gör en glad att se <3

  2. Hej! Ursäkta tråkig kommentar kanske men måste bara nämna att det har blivit extremt många ”haha” i dina texter på senaste och att jag tycker att det stör ditt fina skrivspråk lite. Bara i detta inlägg: ”så det är en fröjd att få höra om allt som händer haha” ”precis vad jag behövde som inte har någon som helst fallenhet för blomster haha” ”detta fick Markus haha” ” i neonljus haha” OCH ”eller så är det bara Chloé hahaha”. Om man får önska så önskar jag mindre hahas, det blir liksom inflation på ordet! Var tvungen att få ur mig detta men du gör såkalrt som du vill. Tack ändå för en grym blogg!

  3. Hej Michaela! Jag vill bara tacka dig för en helt fantastisk bok ”Jag är inte perfekt tyvärr”. Herregud vad bra den är och såå läsvärd. Tack för att du inspirerar och fortsätt med precis allt du gör, du är grym på det!
    /Emma

  4. Mer haha! Älskar när man kan skriva i talspråk, ger en mer personlig feeling. Akademisk och stel svenska hör inte hemma på en blogg! Kram

  5. Det är inte bara chloe 😉 det är ett dygnet runt jobb med bebisar och barn.. men så är det underbart också såklart 🙂

  6. Vad heter tjejen i randig tröja på soft goat-bilderna? Hade velat hitta hennes blogg och fråga var tröjan kommer ifrån hehe… 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi