Onsdagsmorgon

God morgon onsdag!

Jag hoppas att alla njöt av de två dagarna vår vi fick för idag är det vinter igen 🙂 Tre grader och om några timmar ska det börja snöa, om inte väderapparna lurar oss. Jag har aldrig förstått de som tycker det är trist att prata väder, om vi hade bott på ett ställe som hade samma väder året om hade man ju fattat att det blir tjatigt men det händer ju så mycket med vädret här året om, haha, tycker ni inte? Och våra liv är ju rätt så beroende av just vädret. Framför allt vår klädsel… har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag när vädret har vänt, att plocka fram vinterjackan känns ju alldeles för tråkigt. Får bli lager på lager.

 Ikväll väntar lite fest men först ska jag träna, plåta en grej till DN, gå på afternoon tea och planera ett event med en kund. Bland annat. Men först? Äta frukost! Avokadomacka och ägg. Kika in lite senare för jag tänkte knåpa ihop ett inspirationsinlägg inför våren till er, som ni efterfrågade i måndags. Puss!

P.s ni har inte missat Margaux’s roliga timmen som hon postar varje fredag? Skrattar alltid HÖGT åt bilderna, typ som denna haha:

  1. Jag älskar alla dina inlägg, det märks verkligen att du lägger tid på din blogg.
    Jag har dock en tanke om alkoholintag. Du verkar ha hittat en bra balans, jag beundrar det och önskar jag hade det som du har det. jag har inte det. Jag dricker för mycket, minst tre gånger i veckan. Inte två glas utan mig full. jag vet inte vad jag ska göra, jag får sån ångest över det. Har du några tips?

    1. Upplever att du är anser att ditt intag av alkohol är problematiskt. Gör i så fall IQ:s alkoholtest för att få en bild av ditt drickande. Lägg sedan inte över ansvaret för ditt drickande på andra att lösa såsom bloggare, utan endast du själv kan ta tag i det. Läs på om alkolholberoende på vårdguiden och vill du förändra och kontrollera ditt drickande så följ vårdguidens råd eller kontakta en beroendemottagning eller vårdcentral. Lycka till.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi