No. 18

Vad gör ni? Jag sitter på kontoret och jobbar som en dåre. Förutom denna lilla paus när jag läser Petras blogg (som har en header som är fotad exakt där jag sitter), hon sitter ju ändå hela fem meter ifrån mig så behöver ju se vad hon pysslar med hehe. Ska snart fortsätta men behövde vila hjärnan.

Jag funderade över det där med att alla säger att man jobbar bättre under vintern för att det inte finns så mycket annat att göra, jag tror inte att jag håller med? Jag jobbar sjukt bra precis under den här perioden, när det är ljust ute men inte tillräckligt varmt för att vilja hänga omkring. Dagarna blir så mycket längre än under vintern vilket betyder att jobbtiden förlängs och myset förkortas. Det är ju inte så härligt att köra film och soffhäng när solen fortfarande skiner? Då avverkar jag hellre jobb och förkortar myskvällen. Medan på vintern när det blir mörkt så fort så känns det som att det är kväll redan vid tre-tiden och jag är redo för chill. Hur är ni?

Nu får jag sluta fly inkorgen haha, hörs ikväll igen istället. Puss!

  1. Har precis kommit hem från jobbet efter en dag full med möten. Ett QBR möte med en strategiskt mycket viktig leverantör och lite andra möten. Sedan har jag haft hand om ett pass med utomhusträning som letts av externa coacher och nu när jag ätit tänkte jag jobba resten av kvällen.

  2. Jag är exakt likadan! Jag känner alltid att jag inte kan plugga mer när det blir mörkt ute! Då är det liksom antingen fest eller mys-time! Lite problematiskt under vintern ibland haha…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi