Let’s Dance, babyshower och Amarone-vinprovning

I fredags eftermiddag fick jag det här budet som var så himla fint tycker jag! En blomsterkreation som skrek vår och så en parfym som inte var i min smak tyvärr, men jag blev glad ändå!

Jag åt en raw salad till middag (på en fredag, vem är man) och sedan blev jag upplockad av Margaux för att dra på Let’s Dance – vårt favvoprogram!

Vi blev väldigt exalterade när vi kom dit, pratade nästan i mun på varandra och klappade händerna alldeles för högt haha. Perfekt preggo-aktivitet för Maggis och för mig är det ju tradition att gå på Let’s Dance en gång säsong! Det här var femte året för mig om jag inte minns fel.

Vi hejar på Samir men Anja är en stark favorit också.

Efter Let’s Dance åkte jag bort till Kajsa och Theo där D var på middag med ett härlig gäng. Jag kom precis lagom till efterrätten – apelsincarpaccio med nötter, granatäpple och glass. Så fräsch och bra efterrätt, ska absolut kopiera den haha. Älskar när man får inspiration hos andra.

Vi hade så trevligt så vi var kvar till närmre halv tre på natten, TACK för en underbar kväll!

I lördags åt vi bakelser till frukost för det får man göra när man är vuxen :))) Semlan ser tröttare ut än vad den är eftersom den hade stått i kylen över natten, stackaren haha.

Efter vår stadiga frukost gjorde jag mig i ordning för en fullspäckad lördag! I topp från Soaked in Luxury och byxor från ottod’Ame.

Det var ju som jag berättade i söndags BABYSHOWER-DAGS! Vi skulle fira Margaux och lille Pablo där inne!

Märta och Lollo hade fixat så fint, vi var väldigt nervösa innan Maggan kom och pratade mycket om vad vi skulle säga när hon klev in. Surprise? Pablo? Grattis? Överraskning? Babyshower? Jag röstade på att alla skulle skrika PABLO!!! Och i slutändan blev det en mix av allt haha.

Så åt vi våfflor, pratade om vem han är där inne, kramades och bara hade det härligt. Det var så mysig stämning och jag var helt fylld av kärlek.

Selfie med några älsklingar!

Den här bilden på Amanda, Chloé och Margaux <3

En till älskling!

Den obligatoriska gruppbilden, visst blev den rätt bra för att vara tagen med självutlösare?

Efter ett par timmar var jag tvungen att smita iväg för vi hade bokat in en vinprovning tillsammans med min familj som pappa fick i julklapp! Amarone-vinprovning vilket passar oss fint eftersom det är ett favoritvin.

Vinprovningen hölls till på The Winery Hotel så mamma och pappa hade lyxat till det med att bo över på hotellet. Efter vinprovningen kollade vi in hotellet, bland annat poolen på taket som låg i kvällssol och glittrade!

Sen åt vi en middag på hotellet, sjukt mysig dag. Vid halv tio åkte vi hem och innan elva sov båda som små bebisar.

I söndags blev det även då bakelser till frukost men efter det höll jag på att dö i ren sockerchock haha. När solen började titta fram tog vi oss ut på en promenad med Sam ute på Djurgården. När det blev lunchdags satte vi oss på Oaxen Slip, jag åt sill med varm potatissallad, gud så somrigt och gott. Drack en citron och ingefärslemonad till!

Sen jobbade jag på eftermiddagen innan det blev dags för middag som D lagade!

Det blev en färsk spenatpasta med en tomatsås toppad med bladspenat. Vi äter galet mycket bladspenat här hemma, det är ju både nyttigt och gott så toppar det på allt haha.

En perfekt helg som gav mig energi för veckan!

  1. Jag älskar alla dina inlägg, det märks verkligen att du lägger tid på din blogg.
    Jag har dock en tanke om alkoholintag. Du verkar ha hittat en bra balans, jag beundrar det och önskar jag hade det som du har det. jag har inte det. Jag dricker för mycket, minst tre gånger i veckan. Inte två glas utan mig full. jag vet inte vad jag ska göra, jag får sån ångest över det. Har du några tips?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi