Finklänningar på första vårdagen

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej onsdag och FÖRSTA MARS!

Första mars är lika med första dagen på våren, eller hur? Även om det är kallare nu än i december, haha. Ser tjejer i små skinnjackor och låga Converse på gatorna och vill bara krama om dem så att de inte fryser ihjäl. Men jag var likadan när jag var tonåring. Nu klär jag mig efter väder och låter mig inte luras – vinterjackorna hänger kvar hela mars ut 🙂

MEN om man delar in varje årstid i tre månader som sig bör så betyder det att våren börjar idag, så vi kan väl låtsas som det.

Jag har fått många frågor om klänningar till våren och sommarens fester så idag gjorde jag ett hopplock av klänningar utifrån min egen stil, hoppas att det faller er i smaken! Jag har även ett samarbete som kommer snart med bal/bröllop/student-klänningar eftersom det alltid efterfrågas när våren kommer. Kul! Okej då kör vi klännings-race då. Jag testar en ny grej med dessa mindre bilder, klicka på pilen för att skrolla vidare och se alla som jag har lagt in! Gillar ni det eller är olika kollage bättre?

Långklänning

29be8cd678e15a58e96b8b33291d6067

Långklänningar är ju sååå fint när det är torrt ute på gatorna. Jag älskar den här bilden på oss fyra vänner innan Amandas bröllop för snart tre år sen, vi ser lyckliga ut!

[show_shopthepost_widget id=”2424812″]

Spets

ae8a0277-683x1024

Spets funkar alltid när det vankas fest tycker jag! Har flera spetsklänningar men också jumpsuits med spetsdetaljer.

[show_shopthepost_widget id=”2424836″]


Off shoulder

img_0603

Vårens största trend som hänger i från förra sommaren. Jag ÄLSKAR off shoulder – man får vara lite försiktig så att man inte visar brösten när man gör någon plötslig rörelse bara :)))

[show_shopthepost_widget id=”2424843″]

 1. Bilderna på klänningarna syntes inte om man läser på mobilen via bloglovins app, bara så du vet 🙂

 2. Jag tycker collage är mycket bättre! Blir inte så snyggt på mobilen. Man får bättre överblick när det är collage, jag orkar inte bläddra så mycket. Kul att du testar runt lite ändå! Kram

 3. Vilket roligt inlägg! Skulle vara roligt om du gjorde fler i andra kategorier också! 🙂

  1. Åh vad kul att du gillade det! Ska försöka göra något med typ vårjackor längre fram för det brukar läsare fråga om 🙂

 4. Tycker också kollage är bättre! Bilderna där man ska bläddra tycker jag får en “reklam-känsla”. Med det menar jag att det finns typ sådan reklamstil på olika sidor. Vilket gör att jag inte bläddrar. Dessutom som någon annan skrev så får man bättre överblick med kollage.
  Tycker det är så grymt av dig att kolla med oss läsare vilket vi föredrar. Heja dig Michaela! Kram!

 5. Fina klänningstips! Gillar denna typen av samarbeten för det känns väldigt personligt samtidigt. <3

  Nu till en potentiell fråga till "Frågor med Forni":
  Jag pluggar sedan i augusti på universitet i en ny stad. Med andra ord bor familjen kvar i min hemstad.
  Mitt problem är dock att jag till och från slås av sådan hemlängtan att jag får ångest (tryck över bröstet och vill bara gömma mig under täcket..)
  Jag trivs i staden jag pluggar, jag har fått många nya bra vänner, trivs helt ok där jag bor osv. Så blir ju trött på mig själv … hehe
  Anyway. Har du något tips mot hemlängtan? Kan ju inte ta en spontanare hem när man bor 3 timmar bort , som om man bor i samma stad :/
  Tacksam för all hjälp man kan få. Hihi

  Älskar din blogg ! Puss o kram <3

  1. Hej K! Det här är inget samarbete alls, det enda är att om någon av er köper någon av klänningarna så får jag en procent av det via ett nätverk 🙂 så jag får inte betalt för inlägget men däremot så lägger jag in dessa annonslänkar eftersom det såklart är roligare om jag kan tjäna lite på att någon av er köper en klänning jag tipsar om än att företaget/märket/webbshopen får hela summan 🙂 hoppas ni känner likadant haha. Puss och TACK GULLIS!

 6. Tror inte det funka för mig! Jag läste via dator, Safari, men kunde bara se dina foton, sen under varje foton var det en liten “laddar-ring” som snurrade men det kom aldrig fram nått mer, så vet inte om det var något mer som skulle in där? 🙂

  1. Nu funkade det, när jag gick tillbaka! Gillar idén och sättet att tipsa på men annonsbilderna var för små för att se tyckte jag 🙂

 7. Var ifrån kommer den ljuslila/gammel-rosa klänningen med enkla band i kategorin spets? Lyckas inte hitta den via länkarna. På bilden står modellen med ena armen bakom huvudet 🙂 Tack!

 8. Hej!

  Tycker att kollage är bättre faktiskt 🙂 Men superbra tips på fina klänningar i övrigt!

 9. Lyssnade på dig i Fyllepodden och ville bara säga hur mycket jag tycker om dig! <3 Blir så glad av att höra din röst och dina kloka, vettiga tankar!

 10. Vad hände med Lin som du hade Givesom ihop med förut? Inte sett henne i din blogg på länge! 🙂

 11. Vart är skorna ifrån på den sista bilden där du har på dig en blå klänning? Leter verkligen efter ett par fina killklackar till våren, tycker det ser ut o vara något jag hade gillat. Tack på förhand !

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi