FISH TACO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad brukar ni äta till middag på vardagar? Vi äter ganska mycket lax, våra topp tre vardagsrätter är nog: Lax med sötpotatis och avokadosallad, tonfisksallad och halloumisallad men vi varierar ganska mycket med olika recept. Enkelt är ledordet under veckodagarna, det bästa är rätter som man kan göra mycket av så att man har middag för två dagar tycker jag.

Igår blev det en fish taco som tog ca 30 min, lämnade lite disk samt räckte till två middagar. Win! Här hittade jag receptet, kanske något för er tisdagsmiddag!

Nu ska jag jobba vidare på kontoret innan det är dags för lunchmöte. Det känns som att klockan är eftermiddag redan fastän den bara är tio, en riktigt hektisk morgon med andra ord. Ni får dagen i bilder senare!

Puss!

  1. Vi äter också mycket lax! Gud vad det där ser gott ut på bilden. Sitter och lyssnar på er podd, älskar den så mycket!

  2. Hej Michaela! Har nyss läst din bok och älskar den! Jag har vart tillsammans med min kille i många år nu och har faktiskt nästa aldrig vart svartsjuk men nu de senaste åren har jag blivit de. Läst ditt kapitel om svartsjuka men ville höra om hur du hanterar svartsjuka när de kommer in nya människor i ert liv? Jag har haft de jobbigt nu när min kille börjat plugga och börjat nytt jobb och nya tjejer kommer in i vårt liv och jag har jättesvårt och hantera detta. Försöker vara lugn och vara okej med detta men inom mig gnager de och vill helst inte säga något till min kille. Har du nå tips på hur man kan hantera detta? Du är bäst!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi