WEEKLY PLANS

Ny dag, ny vecka, ny energi. Får vi hoppas, jag har inte riktigt hunnit känna efter än? Förresten, är det bara jag som vaknar ännu tidigare just nu tack vare de ljusa mornarna? Fantastiskt. Vaknade kvart över sju utvilad, skuttade upp för frukost och tog mig till kontoret. Och i vanlig ordning startar vi med veckans schema. Här kommer det!

Måndag: Kontorsmåndag och yoga på lunchen, precis som vanligt. I eftermiddag har jag ett möte och prick klockan fem slutar min arbetsdag har jag bestämt!
Tisdag: Fettisdagen! Jag ska äta frukost med min gamla kollega Anna som numera är min nya kollega eftersom hon börjat jobba på Bonniers med influencers (jag ligger ju under Bonnier/Tailsweep!). Kontorsförmiddag efter det och på lunchen har jag avstämning med Theres. Eftermiddagen ska fyllas med manikyr och semlor ser jag här i schemat, hehe, mysig eftermiddag kan man säga.
Onsdag: Två stycken möten och ett megaformer-pass över lunchen! Får se om jag jobbar hemma eller på kontoret. Förresten, jag brukar skriva med var jag ska jobba (kontoret/hemma) i veckoschemat för att då vet mina kontorskollegor och vi kan matcha så att vi är inne på kontoret samtidigt! Linn gör samma grej hehe, det är härligt tycker jag för det är lite tråkigt att sitta själv på kontoret en hel dag.
Torsdag: Paris! Bokade precis en spontan-tripp dit torsdag-lördag. Det är en pressresa som jag och Jossan åker på och eftersom det är modevecka där denna vecka ser jag väldigt mycket fram emot det! Jag tror att jag har minst fem-sex vänner där denna vecka så det lär bli ett par roliga dagar fyllda med franska bistros, shopping, rödvin ur små små vinglas och crepes fyllda med nutella. Paris alltså – finns ingen stad jag älskar som den.

233443503064d569c8d41ad046e2ad91

Bildkälla

  1. Hej Michaela! Jag är en extremt högkänslig person, jag suger åt mig allt alla säger alla sinnesstämningar och tar åt mig så fruktansvärt.. vad jag hör på stan, i affären.. jag kan ha ont i magen en hel dag om jag hör en förälder skälla på sitt barn! Är min dotter ledsen tar det på mig så mycket att jag mår riktigt dåligt och känner mig fysiskt sjuk.Jag är så trött på eftermiddagarna så jag är yr! Vad rekommenderar du kbt eller annat? Jag orkar verkligen inte ha de såhär längre! Med vänlig hälsning, elena

  2. En liten tanke: flera andra bloggar har ju en liten ”gilla”-knapp som ett hjärta vid sina blogginlägg, är det något du har funderat över att skaffa? Tycker det vore himla fint, då kan vi trogna läsare som kanske inte alltid har tid att kommentera trycka på hjärtat som komplement. Tänker att det kanske vore fint för dig att veta att vi varit där även om vi inte alltid hinner lämna ett skriftligt avtryck. Med det sagt; din blogg är den enda jag följer slaviskt nuförtiden och den är det första jag klickar in mig på om morgonen. Du är fantastisk på alla sätt och vis! Stor kram <3

  3. Hej, det här har inget med inlägget att göra, men tänkte att du är en bra person att be om råd om. Ska åka på resa till San Fransisco, och letar nu efter bekväma skor att gå i under resan. Vad skulle du välja för skor? Har kollat på Air Max m.m., men är inte riktigt såld.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi