New in: Gucci Belt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Titta vilken fin present jag fick av D! Ett svart skärp från Gucci. Jag har inget skärp, men flera för stora byxor, så det här var en välbehövlig (och snygg!) gåva. Tack älskling!

Har redan haft på mig det hela helgen och tycker att det är så tjusigt utan att vara för mycket.

Hoppas att ni har en mysig söndag, själv ska jag sätta mig och lägga veckobeställningen från Mathem. Tror det blir fishtaco till middag en kväll och kanske soppa en annan… men ikväll blir det Foodora för kylen ekar tom. Ganska skönt ibland att bara skita i matlagningen och beställa hem färdigt.

Puss!

 1. SÅ sjukt att du också lägger ut bild på det bältet, det är min present (motivation) till mig själv när jag avslutat min deff. Följer http://deffa.nu/deffguiden maniskt med deras träningsprogram och förhoppningsvis inom 6 veckor har cm minskat rund midjan och bältet är mitt med 😀 !!! Jättefint.
  Kramar Mimmi

 2. Åh såå fin!

  Fina Michaela, du har vid flera tillfällen skrivit att du älskar att mysa runt i sidenmorgonrockar/kimonos. Jag vill så gärna också ha en men lyckas aldrig hitta någon fin! Kan du inte ge förslag fina i ett blogginlägg? Eller skriva några tips på märken som du tycker har fina?

  Tack på förhand!

 3. Vad fint! Jag som egentligen har lite svårt för skärp måste säga att det här skulle även jag kunna tänka mig (!!), åh så fint! Kram

 4. Wow vilket fin present!!!
  En sak som jag tycker är lite lustigt i bloggvärlden är så fort det är något från Gucci eller Louis Vuitton eller liknande så ska alltid förpackningarna, påsarna vara med på bild. Men om nånting är från HM eller Zara så är det aldrig en kasse därifrån som ligger lite snyggt i bakgrunden?
  Varför gör man så? Förklara gärna, för du gör ju så själv så det måste ju finnas en tanke bakom 🙂 är det för att försäkra oss om att det är ett äkta Gucci skärp eller varför gör du/man så?
  Puss och kram

  1. Personligen tycker jag ju att det är lite roligare och exklusivare med en förpackning från t.ex. LV eller Gucci än en H&M kasse, det säger ju sig självt.
   Förstår inte ens poängen i frågorna?

   1. För att det är intressant. Effekten av att visa upp påsar/förpackningar av vissa märken blir en slags statusförtydligande effekt och ger en sorts skrytande ton över bilderna. Nu ser inte jag Michaela som en skrytig person, tycker hon förtjänar sin förmögenhet och framfart. Men intressant och höra hur hennes tanke med frontningen av specifika varumärken är när hon sitter på den position som hon gör. Jag själv, som är en fattig student, ser såna bilder som en mer skrytsam bild. Tycker det hela bara är intressant 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi