Kvällslistan

Här kommer en lista om mina kvällar! För några veckor sen skrev jag en lista om mina morgnar och den kan ni hitta här. Snodde denna av Sandra. Puss!

När går du och lägger dig på kvällen? 
Jag brukar lägga mig i sängen strax efter 22 och somna strax efter 23!

Vad är det sista du gör på kvällarna?
Ställer klockan för morgondagen, skrollar igenom Instagram och tittar på typ Breaking News eller Big Bang Theory.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? 
Inte så lång tid. Jag brukar duscha när jag kommer hem från jobbet eller strax efter middagen så att när det är dags för sängen sen är jag redan avsminkad, ren och mysig. Kanske fem minuter innan läggdags för att borsta tänderna och plocka ut linserna.

Är kvällsfika viktigt? 
Det känns som att kvällsfika var ett trendigare begrepp förr om åren, alternativt att det är större bland småbarnsföräldrar? Jag tänker att de som äter middag klockan sex oftare kvällsfikar för man hinner bli lite hungrig igen vid nio medan människor som inte har barn eller är mitt i karriären äter senare! Jag äter vanligtvis klockan 08, 12, 16 och 20 varje dag varav kl 20 är middag, så brukar inte äta någonting efter det… om det inte är några bär eller en chokladbit då 🙂

IMG_4179

Ibland kvällsfikar vi, typ med en lussebulle i december efter middagen!

Är du kvällstrött? 
Mja. Blir trött vid elva de flesta kvällar om jag inte har väldigt mycket att tänka på, är orolig eller stressad över något.

Vad har du för kvällsrutin? 
Äter middag vid åtta och sen duschar jag om jag inte har hunnit det innan middagen. Efter det brukar vi titta på en film eller en serie och sen lägga oss i sängen vid 22. Jag gillar våra kvällsrutiner som vi har ungefär 2-3 vardagskvällar i veckan. Övriga 1-2 gånger i veckan är antingen jag eller D iväg på något så då ser rutinerna olika ut!

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Nyduschad, ligger på den bra platsen i soffan (hehe), äter choklad med gott samvete och tittar på en riktigt spännande serie. Bredvid ligger D och klappar på mig, luktar gott och säger ”Det är bara på låtsas älskling!” när jag blir rädd.

Hur går du klädd på kvällen? 
I något kashmir-set eller sidenmorgonrock! På fötterna har jag Flattereds inomhusmodell, älskar dem och har alltid gjort.

Vad är det bästa med kvällen? 
Det är mysigt och man kan chilla med gott samvete. Att ta det lugnt på morgonen, mitt på dagen eller eftermiddag kan liksom ge en lite känsla av att man ”borde göra någonting”, men när kvällen är kommer får man ta det lugnt med gott samvete. Det gillar jag. Och att man får äta middag :)))

IMG_4177

Middag <333

  1. Sådana här inlägg, och liknande, är så roliga att få läsa. Älskar när vi får ta del av dina rutiner, vardags tips, organisera, helt enkelt allt som är typiskt hur du gör :))) <3

  2. Du verkar så bra på att sätta guldkant på din vardag! Med betoning på DIN, vi alla är ju olika o uppskattar inte samma men får en känsla av att du hittat dina guldkorn, och att du njuter av ditt vardagsliv<3 om inte så sprider du iallafall en härlig känsla med dina inlägg : )

  3. åh! så kul läsning 🙂 Skulle jätte gärna vilja höra mer om din syn på relationer (kanske missat ngt jag kan söka på i bloggen dock). Jag och min kille har varit tsm i nästan 10 år (vi är snart 25). De senaste ÅREN har det varit till och från. Vi har nästan aldrig sex längre, tycker väldigt olika i mycket (vardagsbestyr, kost, träning, sparmål och ekonomi etc). Det gick an när man var 17 år men det känns som dessa saker blir allt viktigare och jag ifrågasätter nu vad vi har gemensamt egentligen…Det känns som vi aldrig har något att prata om. Det är såklart bra emellanåt, och sällan jätte dåligt. Han är en jättefin person och jag älskar honom massor, men frågan är om man bara ska ”nöja” sig. Kanske är man värd att någon ser upp till än, tycker att ens egenskaper är fantastiska och att få skratta ihop ofta och mycket etc? Hur ser du på detta (du som verkar leva i en superfin relation med D) 🙂 Tycker du att man bör jobba på relationen, att man bör leta vidare eller är man dum och tror att gräset är grönare? Skulle vara superkul att få någon annans syn på det hela. Anser att du är en grym förebild och håller med dig i mycket. KRAM!

  4. Du är väldigt inspirerande med den resa du gjort och gör inom dig själv. Känner så mycket igen mig själv i dina tankar o känslor- speciellt efter att ha läst din bok. Är några år yngre och några erfarenheter ovisare, och har ganska stora problem med all typ av ångest. Är i en dålig relation som jag inte vågar lämna för att ensamheten skrämmer mig. Vet inte vad jag vill i framtiden, vet inte hur jag ska ta reda på det. Går på KBT o har gått till en psykolog tidigare men det känns inte rätt, hittar inte rätt i mig själv och hittar inte motivationen att förändra mig/mitt tankesätt.
    Har du något tips? Vart ska jag ta vägen egentligen? Tänker att jag inte har något att förlora på att fråga dig såhär.
    PS. Tack för du visar att man inte är ensam med sin ångest <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi