Picknick och vinprovning

I inlägget förekommer reklam för Richard Juhlin

Halloj fredag!

Det här är första helgen sen julledigheten som är helt obokad för mig, och sista helgen på ett par månader också för den delen. Det betyder att jag ska njuta maximalt!

Den här helgen tänkte jag även bjuda på extra mycket bloggning istället för extra lite vilket kanske är vanligare till helgen. Först ska vi gå igenom min torsdag här nedanför, sen blir det en lista, en fin present jag fick av D (!) och så ska ni få kika in i mitt badrumsskåp. Bland annat!

Häng med!

img_6009.jpg

Igår morse gick jag på Indiskas pressfrukost där de hade dukat upp en sån här tjusig picknick! Det är min kompis Stoffe som precis tagit över designen för Indiska vilket betyder en helt ny stil på kläderna, kul att se resultatet igår. Fokuset ligger på bättre och ekologiska material – heja!

img_6014.jpg

Jag och Margaux skvallrade ikapp. Förstår ibland inte hur jag kan ha så mycket att prata om med mina vänner, det tar aldrig slut haha.

Skjortan är förresten ny och kommer från By Malene Birger (annonslänk!)

IMG_8602

Sen kom Jossan och Vanja också, då bestämde vi oss för att arrangera en gruppbild hehe.

IMG_8615

Fyran <333

img_6017.jpg

Efter pressfrukosten tog jag och Maggis en kaffe på mitt kontor innan vi gick över till Gina Tricot för att äta Hawaiian Poké Bowls och prata om killar, vänskapsrelationer och varför man är så egocentrisk fram tills att man blir typ 25 (okej för vissa stannar det forever hehe)

img_6029.jpg

Sen gick jag till kontoret där jag och Linn satt och jobbade i ett underbart soleregn och åt rawbolls i ett par timmar. Fram tills att klockan slog 16.00 och det var dags att RENSA!!! Jag piggade upp städningen med en flaska iskall Richard Juhlin. Perfekt med alkoholfritt rosébubbel när man städar!!!

img_6031.jpg

Rensningen gick mycket snabbare efter det. Våra kontorskollegor var nog väldigt glada igår för vi gav bort hur mycket prylar, mat och dryck som helst. När jag kom in i morse hade allt gått åt – hurra! Toppen när man kan dela med sig.

img_6035.jpg

Sen fick vi springa bort till Magnusson Wine där vi skulle på vinprovning. Joanna hade bjudit in tillsammans med spanska vinhuset Torres.

img_6039.jpg

Jag har nog varit på minst tio vinprovningar men tröttnar aldrig och lär mig alltid nya saker, vin är verkligen en hel värld och det är så spännande att lära sig om det tycker jag! Och de andra tjejerna också som ni ser! Lyssnar uppmärksamt haha.

img_6042.jpg

Klockan sju smög jag hemåt och tackade för en strålande torsdag!

    1. Jag för statistik på mina samarbeten och har legat på samma mängd varje år de senaste två-tre åren 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi