Första gången jag ser skorna på någon!

I inlägget förekommer reklam för min sko ”Michaela x Flattered”

IMG_6118

IMG_6116

img_4376

Wihooo vilken kick det var att se Bella i mina skor Michaela x Flattered nu när hon är i Thailand! Eftersom det är en sommarsko och vi bara har provmodellen inne än så länge, så har jag inte sett den på någon än – förrän nu! Blev barnsligt glad. Så fina de är mina bebisar!

Det är väldigt speciellt att ta fram eller skapa något, allt ifrån den kreativa processen till detaljarbetet till införsäljningen. Man lägger allt man har i det under en lång period varav det mesta är jobb i hemlighet, därför är det så sjukt stort när ens produkt eller verk som man har skapat finns där ute. Ser så mycket fram emot när sandalen finns till försäljning och jag kommer se den på stan.

Kommer aldrig att glömma första gången jag såg en person läsa en av mina böcker (på en flygplats). En oslagbar känsla. Glädje och adrenalin i typ sin renaste form? Sådana stunder som får mig att bli så säker på att jag jobbar med rätt sak. För mitt hjärta slår volter då och det måste betyda att det är rätt.

  1. Åh, vilken känsla det måste vara. Jag äger redan flera par sandaler, så när du presenterade skorna för första gången här på bloggen för ett tag sedan så hade jag inga tankar på att köpa ett par – även om det verkligen är fina, min budget behöver läggas på annat.. Men nu när jag ser de beiga på blir jag ju så sugen!! Så otroligt fina på <3 Bra gjort!

  2. Jag älskar dom! De ser riktigt ”chica” ut och jag tycker det märks att du har ett genuint intresse för mode. Har önskat mig både de gula och svarta. 🙂 Trevlig helg!

  3. Hej Michaela! Jag undrar om du har sett det nya TV-programmet ”Zero Impact” där svenska familjer utmanas att minska sin klimatpåverkan som inte minst orsakas av vår konsumtion. Skulle vara intressant att få höra dina reflektioner kring programmet. Ha det fint! 🙂

    Länk till programmet:
    http://urplay.se/program/199527-zero-impact-del-1

  4. WOW Michaela!! Du är fantastisk! Sett upp till dig sen jag var yngre, nu är jag 21 och gör det fortfarande hela tiden, du har en inspirerande och häftig aora omkring dig och du ska vara riktigt stolt över dig själv!! Tusen kramar❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi