FRIYAY!

Fredag idag, hurra! Jag har precis varit och tagit ett glas vin i solen med Sandra, jag jobbar hemifrån idag så det kändes fint med frisk luft och spännande samtal. Jag är väldigt stolt och ödmjuk inför den kamratskap som finns i bloggvärlden, det sättet som många av oss håller av varandra och bryr oss är otroligt fint tycker jag. Mycket av det stöd jag får i tuffa perioder eller när jag vågar stå upp för saker kommer från mina bloggkollegor, jag känner ofta att de har min rygg och att jag har deras (inte alla såklart, för man kan inte dra alla över en kam i en hel bransch, men många!). Idag är flera av mina vänner personer som jag har lärt känna genom bloggandet och den förståelsen vi har för varandra är ju unik, eftersom andra personer inte kan förstå eftersom de inte har samma jobb. Det känns fint att vara i en bransch där det sprids kärlek, värme och omtanke oss branschkollegor emellan.

Nåväl sidospår, hehe, det var en härlig stund i alla fall och bara grejen med att sitta UTOMHUS och ta ett glas vin är ju så najs så jag dör.

Ikväll kommer våra vänner över, vi ska gå på The Weeknd och ni som läst bloggen en tid vet ju vad han betyder för min kära pojkvän… i sex månader har han längtat och tror på riktigt att han hade svårt att sova i natt pga all pepp. Haha. Han är så jävla fin. Jag kan ju också varenda låt vid det här laget eftersom det är det enda vi lyssnar på här hemma och har lyssnat på de senaste två åren. Här (klick!) är min nyårslista för 2015 som är ett tydligt bevis på hur mycket jag lyssnat på The Weeknd senaste åren.

Okej gotta go, hörs imorgon igen. Puss!

 1. Herrejävlar vad starstruck jag hade blivit om jag hade gått förbi ert bord när ni satt där och drack vin, haha! 🙂

 2. Hej Michaela,

  Brukar nästintill aldrig kommentera bloggar men är inne och smyger runt överallt ändå (haha). Ville bara visa min uppskattning för din blogg då det är i särklass den mest professionella i Sverige. Samtidigt som du lyckas med detta är den personlig, inspirerande och känslosam. Jag älskar den!!! Det är inga hetsiga löften om framtida blogginlägg som aldrig dyker upp och dina sammarbeten är alltid väl valda med en tanke bakom vilket gör att jag som läsare får upp ögonen för just de produkter du representerar! Tack för att du delar mig dig av din vardag, det gör iallafall min till en bättre sådan! <3

 3. Hej Michaela! 🙂

  Jag bor i Luleå och nästa helg ska jag, min sambo samt ett vänpar till oss besöka Stockholm. Vi är i åldersspannet 22-28år och hade tänkt gå ut under lördagen. God mat, härliga drinkar och dans står på schemat 😀 Skulle vara jätteuppskattat om du hade kunnat dela med dig av några tips på bra restauranger och trevliga klubbar 🙂

  Tack för en fin blogg!

  /Hannah

 4. Ohhhhhhhhhh så spänd på att läsa/höra om konserten! Hade SÅ GÄRNA GÅTT men använde mina ”konsertpengar” till Cold Play, vet att min sambo drömt om det så det blev en perfekt födelsedagspresent till honom i höstas. En del av mig hoppas det var katastrof och en annan att det var ren och skär magi ???

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi