The Designer Gallery & Daisy Grace pop up-shop

I samarbete med Mall of Scandinavia

Thedesignergallery

IN OCH FÖLJ @thedesignergallery (klick!) som precis har öppnat upp sitt konto på Instagram. The Designer Gallery är ju mode-stråket i Mall of Scandinavia och nu under modeveckan har de börjat fylla sin Instagram med sjukt inspirerande material. Perfekt att följa för att få en daglig modedos!

hannah-och-amanda_612

På lördag och söndag har Daisy Grace sin pop up-shop i modeloungen (Water Plaza) fylld med härliga plagg i alla storlekar under hela helgen. Dessutom är Amanda Schulman och Hannah Widell på plats mellan 14-16 både på lördag och söndag för att prata om mode, styling och trender. En perfekt helgaktivitet att åka dit och hänga med andra ord!

Pst! Ni kan läsa mer här!

  1. Hej Michaela! Vet inte var jag ska skriva till dig, så vänder mig hit, till detta inlägg som inte har med sorg eller kärlek att göra.

    Jag har en personlig fråga. Jag och min pojkvän har precis gjort slut, inte på grund av att kärleken inte räckte till, snarare för att den var för stark och det tärde på oss för mycket. I vårat fall var timingen helt fel. Konstant distans pga plugg och jobb som inte går ihop, det praktiska livet. Samt timingen i livet på det personliga planet. Jag måste jobba på min självkänsla och bygga upp mig själv då jag kände att jag lät honom köra över mig och jag själv inte tog ställning för vad jag tyckte och tänkte, vem jag är och vad jag står för. Jag ville vara till lags. Jag var därmed även väldigt rädd för att släppa in honom helt, och när jag väl gjorde det var det redan för sent då det redan påverkat oss så mycket. Jag har lärt mig så mycket av detta. Han får mig att vilja utvecklas, tänka, bli bättre. Även fast det känns som mitt hjärta skriker och tårarna rinner varje dag och jag känner mig så svag för jag har tappat mitt livs kärlek, har jag aldrig känt mig så säker och trygg i mig själv som nu heller. Visst är det konstigt hur man kan känna så, på samma gång? Ibland undrar jag om han bröt ner mig för att jag skulle hitta mig själv och börja stå på egna ben. Att han visste att det var det jag behövde.

    Det som nu sakta äter upp mig inifrån är ångest. Över allt i mitt förflutna. Har aldrig känt av denna ångest innan. Ångest över vad jag gjorde fel, kunde gjort bättre och borde gjort bättre. Att jag inte var öppen. Jag ville ju så gärna vara öppen men har haft en stark integritet och aldrig helt släppt mina murar då jag varit rätt för just detta, hjärtesorg. Jag kan inte sluta plåga mig själv över de misstag jag gjort små som stora samt överanalyserar och reflekterar över vad jag kunde gjort bättre, gjort annorlunda. Det allra jobbigaste är att jag vet att han är mannen i mitt liv (Alla säger att man känner så, men jag känner verkligen, verkligen så djupt i varenda cell att han är det)

    Hur blickar du framåt? Hur accepterar du och förlåter dig själv? När ångesten tar över och man helst av allt vill ge upp. Jag saknar honom så mycket, men tänker att detta händer just för att jag ska lära mig att älska, respektera och lita på mig själv innan jag kommer kunna låta någon annan göra det. Så kanske våra vägar möts i framtiden då vi båda är redo för vår enorma, intensiva, starka, bortom-denna-värld kärlek. Men är det farligt att hoppas på det? Eller hjälper det mig i denna sorg? Oavsett hur framtiden ser ut.

    Tack för alla dina ord. De allra sårbaraste och sorgsna till de lyckliga. Att läsa dina texter hjälper så mycket. Hoppas du berömmer dig själv för din styrka och kraft i att hjälpa andra, ditt personliga men inte privata sätt att skriva på.

    All kärlek,
    Jag

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi