Färgglada kostymer och stökiga luncher

img_5442.jpg

Igår var det måndag vilket betyder Fashion Week Stockholm dag två! Jag var klädd i kostym från Day Birger et Mikkelsen (fick sååå mycket komplimanger!), skor från Filippa K och väska från Saint Laurent.

img_5450.jpg

Första visningen för dagen blev Valerie. Ser ni vem som hade platsen bredvid mig – men inte dök upp!

img_5448.jpg

Jag och Andreas som jag brukar få äran att sitta bredvid på en visning eller två.

img_5451.jpg

Efter Valeries visning skålade vi med henne i baren på Berns ett stort gäng. Grattis till lyckad visning! Man kan nog inte förstå hur mycket stress, press och nervositet som ligger bakom en visning så alla designers förtjänar en ordentlig jäkla skål efter sin show tycker jag!

img_5457.jpg

Sen åt vi vår årliga modevecka-lunch för tredje säsongen i rad (!). Gud så det skvallrades och skrattades.

img_5461.jpg

Sushi i mängder och iskallt vitt vin, det är ju ändå modevecka!

img_5462.jpg

 Efter lunchen blev det dags för nästa visning, nämligen Stylein som vår kära vän Elin ligger bakom! Jag blev helt förtrollad när hon valde att spela en av mina favoritlåtar med Ludovico Einaudi.

img_5469.jpg

Helt klart en av de bästa visningarna på årets modevecka. Verkligen ett kliv i rätt riktning för Stylein. Jag ville ha i stort sett varenda look och älskar det rutiga som kommer till hösten. SNYGGT!

img_5479.jpg

Efter Stylein väntade Swedish Fashion Talents där up n coming designers visar (totalt fyra stycken). En hade satt hockeygrillor på sina modeller :))) Måste varit jättesvårt att gå haha.

img_5486.jpg

Sen sprang jag bort till J.Lindeberg som visade i sin butik på Biblioteksgatan. Det var litet och intimt!

img_5488.jpg

Dessutom Johans första visning sen han kom tillbaka till märket, så han höll ett litet tal innan showen började. Typiskt att Skam-William inte dök upp när jag hade platsen bredvid honom men kom på denna visning haha, han sitter där bakom killen i grå kavaj. Har på riktigt varit max tio meter från honom två dagar i rad typ? Stalkar han mig… eller är det jag som undermedvetet stalkar honom :)))

img_5491.jpg

Dagens sista visning blev Ida Sjöstedt – jag älskade hur hon matchade hoodies med prinsesskjolar. Magiskt som alltid!

 1. Är du mellan 15-19 år och känner dig nedstämd, deppig eller orolig? Eller känner du någon som stämmer in på beskrivningen?

  I vår kommer det, inom ramen för ett forskningsprojekt, erbjudas kostnadsfri, psykologisk behandling via nätet för ungdomar som mår dåligt.

  Anmälan är öppen nu och sker via http://www.unga.nu

  Tipsa alla ni känner så vi kan nå ut till så många ungdomar som möjligt! 🙂

 2. fattar bara inte… varför är skam-william på stockholms modevecka? 🙂 alltså håller han på med mode eller är det enbart pga han är känd via skam? om du har koll! 🙂

 3. Mickis!!!! Följer du Thomas på snapchat? Du är ju med i bakgrunden på en video!! Blev helt till mig när jag såg det. Puss och kram!

 4. Alltså så kul! På andra bilden från Styleins visning så ser det ut som att det är du för x antal år sedan som sitter till vänster om Petra!

 5. Alltså så kul! På andra bilden från Styleins visning ser det ut som att du anno x antal år sedan sitter till vänster om Petra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi