Busnel, Hunky Dory och William från Skam – modeveckan dag ett!

img_5329.jpg

I söndags vaknade jag och D vid tio. Gick upp och åt frukost – äggröra, avokado, knäckebröd, färska hallon.

img_5351.jpg

Sen gjorde jag mig i ordning och blev upphämtad av mamma, pappa och Timmy!

img_5370.jpg

Vi åkte ut till Mall of Scandinavia för att äta lunch och hänga i modeloungen. Jag skulle fotografera till mitt samarbete, ju, men så kunde vi passa på att se en visning som jag inte hann med (Naim Josefi), strosa lite och äta. Mysig start på modeveckan måste jag säga.

img_5392.jpg

Vi åt korv på Printz till lunch! Gott och välbehövligt att få några timmar med min familj innan modevecka-hetsen kickade igång :)))

img_5399.jpg

Så var det dags för veckans första visning – Busnel!

img_5430.jpg

Jag var väldigt imponerad faktiskt. Busnel har aldrig varit ett favoritmärke hos mig men den här kollektionen var mysig och lugn vilket går hand i hand med hur jag vill se ut till nästa höst.

img_5422.jpg

Jag satt tillsammans med Margaux. De som bestämmer var alla ska sitta brukar vara snälla och sätta kompisar bredvid varandra så jag sitter ofta tillsammans med henne <3

img_5419.jpg

Frida Gustavsson gick visningen, så vacker och ståtlig är hon! Det var en bra start och en härlig förstavisning, kul när det blir så.

1cf814fc1e860f359a3b88f3f79f9d07

Jag och Margaux tog en kaffe mellan visningarna och vem sätter sig vid bordet bredvid om inte Skam-William då? Hehe helt plötsligt kom vi av oss i konversationerna och började pudra näsan hej vilt :)))

a00b5394b7529b53204ee344d48f14e6

Vi avslutade med att se Hunky Dory innan det var dags att tacka för Stockholm Fashion Week day one. Och nu är det snart dags att kicka igång dag tre!

  1. Så fin kappa! Vart hottar man den? Letat överallt. Undrar också över dem svarta blusen?:) Du är verkligen en stor inspirationskälla. Älskar din stil! Kram Marie

  2. Hej Michaela! Tack för en mysig blogg. Jag lider av mycket ångest, speciellt när det gäller kärleksrelationer, såväl misslyckade sådana som bristen på det, rädslan för att vara ensam för resten av livet osv. Jag är så sugen på att köpa din bok och undrar om den tar upp den typen av ångest? Eller är den mer relaterar till karriär och sådana frågor? Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi