Upplev Fashion Week Stockholm på Mall of Scandinavia

I samarbete med Mall of Scandinavia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Modeloungen i Mall of Scandinavia där det livestreamas modevisningar direkt från Berns!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se visningarna här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är klädd i jacka från Day Birger et Mikkelsen, skjorta från H&M, byxor från Toteme, skor från Jennie-Ellen och väska från YSL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kul att de livestreamar visningar så att alla kan uppleva modeveckan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Designer Gallery är modedelen i MoS och där finns har massa fina butiker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jag har sagt tidigare så samarbetar jag med Mall of Scandinavia den här modeveckan! Ni kanske minns att vi jobbade ihop även förra modeveckan (se här!)?

Jag har varit ute på Mall of Scandinavia hela förmiddagen för att uppleva modeveckan därifrån, modeveckan startar ju IDAG (!) så det är fullt ös i Mall of Scandinavia från och med idag och en vecka framåt. Mall of Scandinavia öppnar upp för modeveckan med flera happenings under veckan men en av de roligaste grejerna är ju helt klart att de livestreamar alla modevisningar! De visningarna som är på Berns och Kulturhuset (vilket är de flesta). Så jäkla fett. Lätt med andra ord att dra dit och se visningarna först av alla, i exakt samma sekund som modepubliken upplever visningen live på Berns. Du kan se visningarna i modeloungen på Water Plaza.

I Designer Gallery kan man klämma på kollektioner och kläder från modemärkena som visar på Fashion Week och den 4-5 februari kommer Daisy Grace att ha en pop up-shop i Water Plaza. Hannah och Amanda kommer att vara på plats i Daisy Grace’s pop up-shop båda dagarna mellan 14-16 och snacka mode, styling och kärleken till kläder.

Läs om allt som händer på modeveckan i Mall of Scandinavia här (klick!). Vi ses där under veckan, jag kommer att hänga där en del när jag inte är på plats på modevisningarna!

  1. Frågor till Forni: Hej Michaela! Först och främst, tack för en alltid lika bra blogg. Tack för att du är just du & för att du delar med dig. Jag har hört dig i lite olika forum prata om att du lätt kan bli/tidigare i ditt liv har blivit väldigt lätt arg och upprörd på personer i din omgivning som gör saker du inte tycker är okej. Det kan handla om saker riktat mot dig eller mot någon annan, och att du då har lätt att (kanske överreagera) och bli väldigt arg. Jag menar inte arg i att bara bli irriterad utan arg i att bli riktigt förbannad och arg på personen. Jag känner själv igen mig i väldigt mycket saker som du tar upp i både blogg, olika poddar, artiklar, din bok och andra sammanhang och jag känner igen mig väldigt mycket i din beskrivning av din ilska. Min fråga är hur du handskas med den ilskan inom dig? Det lixom kryper inuti mig när jag blir sådär arg och jag blir verkligen SÅ JÄVLA FÖRBANNAD att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland. Men jag vill ofta inte ta upp diskussionen med personen & gör det sällan för att jag inser själv att det inte var så stort som jag själv gör det till/jag överreagerar. Personen kanske gjorde ett misstag men som påverkar mig väldigt mycket, men det är inte värt att ta upp för diskussion för att det inte kommer leda någonstans och stämningen mellan oss då bara kommer bli dålig. Ja det blev en lång fråga men det vore verkligen intressant att höra hur du ser på detta och hur du handskas med din ilska/kan ge tips på hur jag ska handskas med min ilska inuti mig som kommer i dessa situationer? Jag tycker det är så himla jobbigt att känna sån ilska men vet inte hur jag ska hantera det men samtidigt inte vill vara den personen som blir arg för allting. Kram till dig! <3

    1. Är det inte bättre att vara ärlig ändå? Om du blir arg så blir du arg liksom. Inte okej att stå och skälla ut någon men tycker absolut du kan berätta att du blir arg pga det eller det. De flesta personer kan ta rak kommunikation utan att det blir dålig stämning. Jag menar om du håller det inom dig så är det större chans att personen märker av att det och tycker något är konstigt. Bättre att vara dig själv!

  2. Vet inte om det bara är jag som jobbar inom media som reagerar på keywordsen? 🙂 Tar bort upplevelsen lite tyvärr…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi