GOOD MORNING!

God morgon hjärtan!

Tack för all feedback i gårdagens inlägg om vad ni vill se mer av. Jag ska sammanställa allt idag för att få en övergripande syn kring vad ni vill se mer av i den här bloggen. Jättekul när ni skrev vilka andra bloggar ni läser förutom min, det verkar som ni som läser här även gillar Bellas blogg. Jag förstår sambandet eftersom vi båda jobbar mycket med vardagsbilder och inte så ”stylat” innehåll samt skriver om mixen mellan karriär och vardag. Jag ska helt klart fortsätta på det spåret. Ibland får jag ångest och tänker att jag måste börja ta bättre bilder, speciellt när jag har umgåtts mycket med andra bloggare under en period, men så läser jag era kommentarer och inser att ni tycker om bloggen just för att den inte är perfekt. Det finns en charm i det ostylade, vardagliga också.

Jag är i alla fall så himla tacksam över hur engagerade och schyssta ni är. Många av er har hittat till Amandas blogg här igenom och när vi pratade om det i helgen sa hon ”Du har så himla fina och snälla läsare, jag är så glad att dom har hittat till mig!” och då blev jag nästan lite stolt. Att driva en positiv och kärleksfylld plats på internet är viktigt för mig och jag är glad över att det finns systerskap här.

Nu kommer Theres snart över (som jobbar med mig i mitt företag, så knepigt när jag har två Therese i mitt liv och på sätt och vis jobbar med båda haha!), vi ska gå igenom era kommentarer från gårdagen och en massa andra grejer. Till lunch ska jag laga ett vego-recept till oss som kommer att komma upp som en vlogg senare ikväll eller imorgon! Många av er uppskattar vego-tipsen och tankarna vilket gör mig SÅ GLAD eftersom det är ett bevis på att mitt sätt att ta mig an vego är rätt – försiktigt och utan pekpinnar. HEJA OSS!

Okej vi hörs lite senare, puss!

Bild 2017-01-26 kl. 10.46 #2

Är det inte helt sjukt att photobooth blir sämre för varje ny dator? Jag förstår att man inte använder webbkameran för att ta bilder på sig själv längre, men Skype och videosamtal/konferenser som man har via datorn? Haha man ser ju knappt vem det är!

  1. Du har verkligen snappat upp vad vi vill läsa om, härligt!!
    Fortsätt som du gör, för du gör det bra och varför ändra på ett vinnande concept?
    Massa kramar!

  2. Älskar alla dina inlägg typ haha. Mer av allt tack! (utan hets hehe <3) det jag gillar mest är karriär, vardag, kläder och skönhetsrutiner (vet inte varför men är en sucker för rutiner haha). Läser också bellas blogg, Petra, margaux (älskar att hon är preggo), nu Amandas också (hur söt är chloé då?) Dasha, Paula, Hugo. Och ibland lite blandade modebloggar. Men din och bellas kollad jag prick flera gånger om dagen haha!
    Kraaaam

  3. Ja ”ostyleade” bilder tack!!
    Jag vill inte att det ska kännas som en modekatalog. Älskar dig blogg! Dina bilder är superhärlig även med mobilkamera

  4. Läser också bellas blogg! Och Petra, Kristin (hittade er i samma veva när jag var typ 14, är 22 nu) och Floras. Kul att följa ditt liv 🙂 det är blandningen som är kul. Modegrejer och piff men också ditt vardagsliv och funderingar. Bloggar som tex janni och Lisa Olsson är fina men det blir så himla mycket….uppenbart content liksom. Fina bilder javisst men inte så intressant att följa. Din blogg är verkligen att kul att följa, tittar in på kvällen och det är alltid härligt att läsa om vad du har för dig. Kram!

  5. Hej Michaela,
    Jag tycker alltid att du har så kloka tankar kring det mesta så jag skulle vilja fråga dig en sak. Idag gjorde jag ett misstag på jobbet, det blev inga allvarliga konsekvenser och är löst nu men jag mår så himla dåligt över att jag gjorde fel. Har du gjort misstag på jobbet eller i skolan och hur hanterar man det? Jag vet att man ska lära sig av sina misstag och gå vidare men det är inte så himla lätt det där med att gå vidare tycker jag. Jag har svårt att släppa det och får så dåligt samvete. Har du några tips på hur man kan göra?
    Tusen tack för en fantastisk blogg!

    1. Hej Anna!

      Jag är inte Michaela men har gått i terapi bland annat för det du beskriver. Känner igen mig mycket i att fastna i ältande/ångest över att ha gjort fel. Dessutom klandrar jag mig ofta med tankar som ”men det är ju inte så farligt, jag måste släppa det”. Min psykolog gav mig ett hands-on tips som funkar bra för mig: försök tänka ”men ingen hade ju informerat mig om xx / jag visste ju inte att xx skulle hända och jag gjorde det inte med flit”. Du måste helt enkelt se att du inte kunnat göra mer i situationen. Var snäll mot dig själv. Och tänk inte självkritiska tankar som att du ”måste sluta älta för att du är orealistisk” osv. Ja, du ska sluta älta, men det är för att du förtjänar att må bra!

      Och du! Om ältandet/ångesten är, som i mitt fall, en del av en större prestationsångest så kan jag verkligen rekommendera terapi. Det har hjälpt mig otroligt mycket.

      Kram!

  6. Hej Michaela!

    Tänkte bara säga att jag tycker verkligen inte du ska ha fundera på/ha ångest över att du inte har ”bättre” bilder. Både dina texter och dina bilder känns äkta och det är det som jag tycker om samt tycker är viktigt!

    So keep up the good work! Älskar att glida in på din blogg när jag får en stund (som nu till kaffet efter frukosten) och bli peppad.

    Ha det fint!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi