Du är aldrig, aldrig ensam.

Jag är så stolt över att vara ambassadör för Aldrig Ensam, som är en plats på nätet för alla som mår dåligt, oavsett hur eller när eller varför. Tillsammans med några av de andra ambassadörerna (Filip Hammar, Fredrik Wikingsson, Therese Lindgren bl.a.) har jag spelat in en kortfilm för Aldrig Ensam som ni kan se här (klick!). Filmen har över 2,8 miljoner views på Aldrig Ensams Facebook-sida vilket gör mig stolt. Jag har alltid haft som mål att ta bort tabun kring psykisk ohälsa och tillsammans med platser som Aldrig Ensam och de andra ambassadörerna river vi murarna, plockar ner fasaden, öppnar upp.

15672715_688434971317913_5513009423697085563_n

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi