Den perfekta frukostmackan, gråt-massage och jordgubbsdrinkar

img_4507

Tjohooo här kommer en härlig fredag i Dubai lastat till er!

Vi började med frukost här på Shangri-La Hotel, nom nom nom. Hotellen i Dubai är kända för sina enorma frukostar, det finns verkligen allt.

img_4508

Jag håller mig mestadels till veggo-frukostar numera, bacon är utbytt mot svamp och salami mot grönsaker. Min nya hang-up? Mörkt fröbröd med hummus, gurka eller paprika, ruccola, salt & peppar. MUMS!

img_4522

Efter vår frukost gick vi upp till pool-området för en heldag i solen.

img_4549

Jag hade på mig min nya klänning från Asos (finns här, annonslänk!)

img_4522

Vi la oss och läste hela förmiddagen. Så skönt.

img_4533

Vid ett hade jag bokat massage för att ta hand om min stackars kropp som helt stelnat efter nackspärren.

img_4536

Oj vilken härlig massage jag fick. Trodde på riktigt att jag skulle börja gråta för att det var så himla skönt och min massör var så himla snäll. Det är alltid svårt att veta vilken massage man ska ta tycker jag, för det är ju så jäkla trist om det inte blir bra, men jag tog någon som hette ”Asian Blend” och det var helt magiskt för min stackars kropp. Kände mig som en ny människa när jag lämnade spat med en kopp ingefärs-te i handen.

img_4545

Efter min massage åt vi lunch vid poolen. Jag drack en jordgubbsdrink och åt en sallad.

img_4526

Sen fortsatte vi läsa till solen gick ner. Det var 24 grader i fredags, en helt perfekt temperatur för mig om jag ska orka vara i solen. Det var verkligen skönt.

img_4547

När solen gick ner gick jag upp till rummet (vi bor på 38:e våningen!) för att jobba ett par timmar medan D tränade. Vi har ett triangel-fönster på rummet med jättehärlig utsikt, D brukar stå där och titta ut om mornarna :))) <333

Kvällen avslutades på hotellets vietnamesiska restaurang, Hoi An, med mixade vietnamesiska rätter och en flaska Amarone. Riktigt mysigt med en heldag på hotellet! Nu är det lördag, solen skiner och jag ska strax ta mitt första dopp. Häng med på Instastories – @michaelaforni! Puss! 

  1. Kul att du fastnat för vegetarisk mat! Fortsätt ge tips på goda vego-alternativ, super skoj att läsa :))

  2. Om du vill ha tips från en som bor här:

    Ta en taxi till Al Qasr hotel. Åk ner på nedervåningen och hoppa in i en golfbil som kör er till Pierchic. Bar och skaldjursrestaurang. Supermysigt att sitta där i solnedgången o ta en drink. Sen kan man därifrån knata in till Madinat som är världens mysigaste place med Venedig-känsla. 100 meter från Pierchic ungefär. Känns inte som att vara i Dubai! (Tildaromdahl på instagram)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi