Frågor med Forni

Jag är lite nyfiken på de som kommenterar här i bloggen negativt, då och då ser man ju dom här kyliga kommentarerna… är det samma personer som kommenterar? Kan du se sånt? Hur tänker du kring dem? Mer kärlek på nätet tycker jag och hoppas att du inte tar åt dig av skiten!!!

Hej finis!

Tack för internet-peppen!

Du är inne på helt rätt spår, visst är det samma personer som aktivt kommenterar “kyligt” i bloggen. Jag har en fem strikes-regel. Om någon kommenterar otrevligt, kyligt, nonchigt ja ni fattar mer än fem gånger så blockar jag ip-adressen. Det har jag gjort med sex stycken ip-adresser senaste året enligt mitt admin-system (började med det under 2016), så det är inte så många. Men de ryker. Jag kan ta en spydig kommentar någon gång mellan varven men fem kommentarer, ja då fattar jag ju att du är inne bara för att vara spydig och otrevlig och då kan du ärligt talat dra åt helvete. Då hamnar den personens kommentarer automatiskt i papperskorgen så att jag slipper se den dåliga energin :)))

En annan grej är att många kommentarer som innehåller länkar (ofta fler än en) hamnar i papperskorgen för att systemet tror att det är spam. Och då brukar jag inte hitta de kommentarerna. Kan vara bra att veta! Jag såg på någon skvallerblogg någon gång att en person hade slutat läsa min blogg efter att jag raderat hennes kommentar, men i själva verket hade jag inte ens sett den eftersom kommentaren var full med länkar (en person som ställde sig kritisk till något jag tipsade om). Kritik går fint här i bloggen men spydighet ryker och många länkar hamnar tyvärr som spam.

PUSS!

 Michaela!! Världens snyggaste kappa ju! Vart är den ifrån? <3

Theory / Wakakuu! Hur underbar är inte färgen! Puss!

img_4455.jpg

Skulle inte du ha reklamfri månad? 🙄

Såg att ett par stycken hade kommenterat detta och förstår inte vad ni pratar om? Blandar ni ihop mig med Petra som har utlovat det kanske? Jag har aldrig utlovat någon reklamfri månad. I det här (klick!) inlägget så skriver jag följande: “November och december är mina mest uppbokade månader i och med julhandeln. Jag vet att det blir mer marknadsföring än övriga året men kompenserar det med ett lugnare januari så att det går jämnt upp över året till slut i alla fall.”. Ett lugnare januari betyder max ett sponsrat inlägg i veckan istället för två (läs gärna inlägget som jag har länkat till ovan om det är några frågetecken, utvecklar samarbets-frågan mer där). Vi är inne på vecka två i januari och jag har postat två stycken samarbeten. Som det ser ut nu kommer jag att ha ett till samarbetsinlägg sista veckan i januari och sedan kommer modeveckan som börjar sista januari och i och med det har jag ett stort samarbete – så roligt! Men det räknas in i februari. Dessutom verkade det som att väldigt många uppskattade samarbetet med Desenio tidigare i veckan – hurra så kul! Puss!

 Hur tror du att ditt år 2017 kommer se ut ? Vilka förändringar kommer du vilja göra ? 🙂

Åh vilken spännande fråga! Som det ser ut nu sitter jag lugnt i min båt. Det är krävande att genomgå livsförändringar och juste nu trivs jag alldeles för bra i mitt liv för att vilja förändra det. Jag ser fram emot att fortsätta leva ett liv i harmoni. MEN som jag skrev i mina nyårsmål så vill jag äta mer vegetariskt/veganskt samt näringsrik mat. Det känns väl som den mest spännande förändringen jag står inför i mitt liv just nu, som jag vill fortsätta med på lång sikt. Jag ska lära mig laga god, vegetarisk mat och utveckla mina kunskaper i köket. Åh vad jag ser fram emot det! Sen får vi se vad året bjuder på, livet kan svänga snabbt och man vet aldrig vad som står runt hörnet. Puss!

Hej Michaela! Den vita skjortan du köpte på hm när du var på Hawaii, förstår att du älskar den!! Provade den häromdagen och föll också för den, men vad har du under? Tyckte den var så skir i materialet att ett vitt linne under syns för mycket men samtidigt är den lite för genomskinlig för att inte ha något linne alls… när du har den på sig ser den så perfekt ut ju! Verkligen den perfekta vita skjortan annars <3<3

 Jag har en vanlig vit t-shirt bh under! Jag har vadderade t-shirt bh:ar i vitt, beige och svart som jag brukar bära under den här typen av skjortor. Det funkar bäst för mig! Man ser ju bh:n under skjortan (som du ser nedan!) men det gör ingenting tycker jag. <3!

img_4099.jpg
 1. Nudefäegaze bh:ar brukar synas minst under vita plagg – om det är det en vill. Jag personligen tycker att Ibland är det lika bra att ta någon fin bh som syns lite mer. Tips tips 🙂

  1. Jag håller med! Nudefärgat är bäst! Brukar tycka att vitt under vitt faktiskt är det sämsta alternativet då det riktigt brukar lysa igenom.

 2. Väldigt smart gällande 5 kommentarens regeln. Jag skulle inte ens ge de mer än 2 chanser, är man otrevlig så åker man ner i backen (papperskorgen). Hat hör inte hemma hos mig tycker jag, kritik, ja det kan jag ta, åsikter absolut, men hat och otrevligheter NEJ.
  Skönt att du slipper sånt.

 3. Helt rätt att ta bort ip-adresser som bara är här för att förstöra! Tycker faktiskt att det är ganska generöst av dig att bjuda på 5 chanser – 3 hade varit helt rimligt.

  KUL att du är nyfiken på mer vego! Jag har ett recept på en superhärlig vegansk bolognese som inte innehåller några halvfabrikat som jag tror att du kanske skulle tycka om. Jag har lagt in länken i webbplats-fältet så att det inte ska tolkas som spam 🙂

 4. Jag uppskattade ditt samarbete med Desenio och tycker ofta att jag uppskattar dina samarbeten. Genomtänkta och fina, och ofta är det kampanjer som vi som läsare gynnas av, underbart ju! <3
  Jag kommer ihåg att du har nämnt Siri Barje nån gång bloggen, en kock som lagar mycket vegetarisk och vegansk mat. Jag fick hennes kokbok i julklapp och alla rätter i boken låter så goda och verkar enkelt att laga dessutom. Så hennes (superfina) kokbok är ett tips om du vill hitta inspiration till vegetarisk och vegansk matlagning.
  Hoppas ni har det bra i Dubai <3

  1. Tack fina du! Jag har den boken – ÄLSKAR den! Hon är såå duktig. Och som du säger – jag gillar att det är recept som är enkla att laga och inte för avancerade. Puss!

 5. Hej forni!
  Jag har läst din blogg i flera års tid nu, enda sen jag gick i högstadiet om jag minns rätt(är 22 nu), helt sjukt! skriver denna kommentar då jag alltid sett dig som en förebild och inspiration när det gäller livet helt enkelt, speciellt frågor gällande kärlek.
  Hur ser du på ex som går vidare och börjar “hålla på”/träffa en kompis till dig. Eftersom detta inte är en supernära vän till mig kan jag liksom inte bli sur/säga åt henne att de hon gör är fel, för det är det ju egentligen inte. Detta handlar inte om att jag inte vill att han går vidare och träffar någon ny, jag har kommit över honom. Men att han skulle börja träffa en tjej som typ alltid funnits i en del av min bekantskapskrets, det blir så otroligt exkluderande för mig. Jobbigt att hon får reda på saker mellan mig och mitt ex när vi även är vänner och jag inte bara är något random ex som tillhör det förflutna.
  Min fråga är helt enkelt, har du varit med om något liknande själv? Och hur taklar du då detta som egentligen är något man absolut inte kan kontrollera och därför helt onödigt att lägga tankekraft på haha…?
  Kramisar

 6. Ett tips för den som vill ha något under genomskinliga/tunna vita plagg – köp ett beigt linne, finns t.ex. på Zara. Det täcker perfekt och lyser inte igenom!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi