Afternoon Tea @ Shangri-La

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej från Dubai! Igår var vi på afternoon tea här på vårt hotell. Vi bor på Hotel Shangri-La första tre nätterna. Jag har alltid velat bo på ett Shangri-La hotell någonstans i världen och är så glad över att äntligen få testa ett!

Det här hotellet har poolområde, flera lounger, spa, flera restauranger och en grym nattklubb som vi besökte i onsdags när vi landade. Hehe älskar att vi går på nattklubb direkt när vi landar. Än är man inte gammal! Nåväl slutpratat, nu tittar vi på vår afternoon tea istället!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag var klädd i vit topp från NA-KD (annonslänk!), byxor från Theory, skor från Asos (annonslänk!) och väska från Louis Vuitton.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På handleden hängde två favoritarmband från Sophie by Sophie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och även min diamantring från samma smyckesdesigner, som jag fick av D vår första jul ihop. I våras kompletterade jag diamantringen med diamantarmbandet med peace-tecknet, de passar så bra ihop tycker jag. Har dem alltid på mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afternoon tea hölls i deras lounge i lobbyn. Älskar lobbyn här, så maffig med massa guld och marmor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en arabisk afternoon tea med klassiska arabiska smaker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett mysigt avbrott på dagen! Innan dess hade vi sugit i oss sol som att vi aldrig hade sett den och på kvällen hade jag en av mitt livs bästa restaurang-upplevelser, men mer om det i ett annat inlägg!

  1. Hej Forni! Är själv i Dubai och skulle så gärna veta vilken restaurang du var på som var så bra? Vore så tacksam för snabbt svar :))
    / Anna

  2. Hej underbara du! Kommenterar sällan (läs aldrig) men måste bara ge dig beröm för en inspirerande och bra blogg! Och att jag INTE förstår all denna uppståndelsen ang annonser! Det är det som gör att du kan driva bloggen, och att du dessutom gör det med sådan stor finnes, vad finns det att klaga på? Det syns i varje samarbete att du står bakom dem, och att vi som läsare kan använde och inspireras av dina inlägg (tänker specifikt på det senaste samarbetet) gör att jag alltid går in på just din blogg! Jag blir förtvivlad att du måste stå ut med denna skit när allt du gör att uppmuntra och sprida kärlek. Tack du för att du är du! Kram

  3. Snygg outfit! Vilket fint hotell också. Jag är också i Dubai just nu. Vilket skönt väder det är här jämfört med i Sverige. Ikväll var vi i Dubai marina. Tips om ni ska besöka det; ta med en tunnare kofta eller liknande. Något kyligare på kvällen där än annars om kvällarna i Dubai, då man kan ha kortärmat! Nu njuter vi av Dubai!! 🙂

  4. Gud så fin du är, Michaela! 🙂 Supersnygg outfit!!
    Vilken str. har du på skorna från asos? Är de små/stora i storleken, eller?

    <3 Caroline.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi