Mästarinnan på basplagg

I samarbete med Wakakuu

wakakuu-jan-001

Högst upp från vänster:
Skjorta med vida ärmar och svart rand från Hunky Dory (på rean!)
Vinröda skinnbyxor från By Malene Birger (på rean!)
Mörkgrön klänning från Theory (på rean!)
Liten lila väska från Little Liffner (på rean!)
Svarta, utsvängda ankellånga byxor från Toteme
Vit skjorta med korta ärmar från Toteme
Svart t-shirt från Acne Studios

Jag är så hiiimla nöjd med mina basplagg som jag klickade hem från Wakakuu i mellandagarna. Hälften av grejerna var på rea och den andra hälften var nyheter som jag ville passa på att klicka hem innan de sålde slut. Jag älskar att göra bra köp till basgarderoben och kan min stil så pass bra nu för tiden att jag nästan direkt vet vad som kommer bli hits i garderoben och inte. Den gröna klänningen är med här och jag ser så mycket fram emot att få slänga på mig den och känna det härliga tyget mot kroppen. En annan grej som bekräftar att man gjort ett bra köp: när man vill använda det på en gång 😉

Förresten! Den rosa kappan jag hade på mig igår kommer också från Wakakuu och mitt favvomärke Theory. Älskar färgen.

 1. Hej Michaela!

  Jag har skrivit om dig i mitt senaste blogginlägg! Och jag har precis börjat läsa din bok “jag är inte perfekt, tyvärr” och älskar den redan! Du sätter ord på ens tankar och känslor! Tack för att du skrivit den!

  Kram!
  Amanda

 2. Hej fina Forni! Ville bara säga att du är en av mina stora förebilder, och din position i den listan har verkligen stärkts efter att jag läst din senaste bok. Så när jag skulle svara på frågan om vem som är min största förebild just nu var du den första som dök upp i mitt huvud. Skrev några ord om det här: http://nouw.com/poppy/vem-ar-din-forebild-i-livet-just-nu-28370004
  Häftigt att kunna vara någon annans förebild va?? Njut av den känslan! 🙂 Och fortsätt inspirera genom att vara dig själv och dela med dig av dina tankar och värderingar.
  Stor kram!

 3. Såg precis filmen ni gjort för Aldrig Ensam, så himla fin och så många kloka ord. Tycker du borde lägga upp den i bloggen <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi