Nu drar vi!

Incheckade, klara och installerade på flyget. Min älskling överraskade mig med uppgradering så nu blir det bubbel och mys på planet. Gud vad han skämmer bort mig ibland alltså! Kan iof handla om att han inte är så förtjust i att flyga och därför gärna lägger lite extra på det. Jag är åksjuk och han flygrädd – vilket team va haha. 

Jaja! Nu ska jag njuta. Wow så jag ser fram emot kvalitetstid med min älskade. Puss!
 1. Härligt med business! Gillar personalen på EK men dock tycker jag det finns många bättre business stolar än de som de har.

 2. Åhh, vad mysigt det ser ut! Är också lite flygrädd, framförallt om jag flyger själv, enklare om man har sambon jämte sig då jag inte klarar av tanken på att inte få vara med honom innan jag skulle krascha (det låter dock hemskt märker jag nu!). Hoppas ni får en härlig semester 🙂

 3. Åh så mysigt! Och vilken superpojkvän han är som överraskar med en uppgradering! Är också flygrädd men om jag sitter i business känner jag nästan att flygresan kunde vara lite längre 😉 hehe.. enjoy!

 4. Oh lyx!! Blir lite avis, var Au Pair i Dubai som yngre och sedan dess har stället ett speciell plats i mitt hjärta. Försöker åka dit så ofta jag kan. Säga vad man vill om stället men häftigt är det! Ha en underbar resa 🙂

 5. Hej Michaela 🙂
  Du är verkligen en sann inspiration! Jag är väldigt nyfiken på några frågor. Hur många exemplar har det sålts av din senaste bok? Hur går processen till när man skrivit en bok och lämnar den till ett förlag? Är det stor skillnad mellan de olika förlagen? Kramar

 6. Vad härligt ! njut av sol och värme, det är ni värda.
  jag är också hemskt flygrädd, borde kanske överraska min sambo nästa resa med att uppgradera oss hehe 🙂

  tack för en fin blogg.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi