WEEKLY PLANS (with a twist)

Hallå måndag och ny vecka som ändå känns som jullov fortfarande, eller är det bara jag?

Jag tittar ju på Nyhetsmorgon varje dag och när jag vaknade i morse insåg jag att det var helgversionen även denna morgon vilket betyder att till och med NyMo bestämmer att det är jullov även den här veckan. Älskade det dock, haha, för då kunde jag ligga kvar i sängen och dra mig med gott samvete. Om det är helg är det inte speciellt farligt att gå upp vid halv tio, men på en vardag är det liksom jättesent. Hehe.

Jag måste ändå erkänna att jullovet har satt sig på mig. Jag har ju jobbat på som vanligt men eftersom att alla andra har varit lediga så har ju även jag haft mycket mindre jobb. Det betyder mer sovmorgnar, tv-serier och hemmamys. Kanske välbehövligt men nu längtar jag efter att få vara pigg på morgonen och i mina vanliga rutiner. Sjukt hur snabbt kroppen vänjer sig vid att gå upp tio istället för klockan åtta. Kan ha att göra med att jag har varit halvsjuk hela julen också. Det är alltid så på vintern, åker man väl på en förkylning så dras man med den i tre månader typ… Jaja! Nu till något trevligare!

Den här veckan är kortvecka för mig, för jag åker nämligen iväg på semester på onsdag! Ni kanske minns att jag sa efter höstens resor att jag avbokade två jobb/press-resor nu i januari för att jag kände att jag ville ha lite kvalitetstid med D? I förra veckan bestämde vi oss därför för att spontanboka en resa till Dubai! Det blev lite billigare att åka nu istället för över nyårsafton och dessutom älskar jag att Dubai bara är fem timmar bort men levererar sommarvärme, så jag längtar väldigt mycket. Får nästan panik av tanken på att sitta på ett längre plan just nu så därför är Dubai perfekt. Dessutom hade jag en av de bästa semestrarna i mitt liv där för drygt ett år sen. Då hade jag precis slutat på mitt gamla jobb och njöt av semester på ett sätt som var helt underbart. Vi hade det så härligt och jag hoppas att vi får det lika härligt även denna resa. Tid för varandra och komma hem 100% redo för 2017.

Vi kör ett kort veckoschema i alla fall, bara för att komma tillbaka till våra rutiner igen!

Måndag: Jobba hemma på förmiddagen. Yoga på lunchen, är sjukt osugen om jag ska vara ärlig men är säkert skönt efteråt. Pedikyr och fixa ögonbrynen hos Emelinda. Hem och jobba vidare. Fakturera och stänga december månad, göra klart alla kvitton etc. Försöka vara klar till 17 så att jag hinner kolla något avsnitt Skam innan D kommer hem :)))
Tisdag: Manikyr på morgonen hos Emilia som äntligen är tillbaka efter sin mammaledighet. Sen in till kontoret, jag ska signera ett avtal med en samarbetspartner som jag kommer jobba mycket med nu under våren (jag har jobbat med dem tidigare så ni kommer tycka om det!) och så har jag möte med min assistent. Tänkte nog klämma in ett lunchmöte också och sen ska jag fixa med lite blogginlägg och jobba undan det som går inför resan. Hämta ut paket på posten på vägen hem.
Onsdag: Packa, förprogrammera ett inlägg eller två till er medan jag reser, hoppa i sköna kläder och åka ut till Arlanda. Planet går på eftermiddagen och så landar vi i Dubai sen kväll. Hurra!

img_3646-1024x768

Jag och D förra året i Dubai!

  1. Hej! Kan du inte skriva lite om hur du upplever skam, var du tycker är bra/mindre bra, om de olika karaktären etc. Älskade serien och vore kul att höra dina tankar! Kram!

  2. Vad skönt med semester! Men vad anser du om att du stöttar deras hemska kvinnosyn genom att åka dit?

  3. Snyggingar!
    Bra med en resa, blir sp glad ava tr se folk som prioriterar och tar hand om sina relationer. Ha det bäst ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi