Hej då 2016, hej hej 2017!

Gott nytt år kära vänner.

Nu lägger vi 2016 bakom oss och ännu ett år av vår digitala vänskap. I juni fyller bloggen 13 år, helt sjukt ju. 2016 – vilket år! På ett personligt plan så har det varit ett av de bästa, vilken ni kanske kunde förstå av nyårslistan nedan. Det här året har varit tryggt, glatt, härligt och på det sätt som jag har velat ha det, vilket är det viktigaste med ens liv tycker jag. Hur har ert år varit? Som ni har tänkt er eller har året överrumplat er?

På ett världsligt plan tror jag att vi alla kan vara överens om att det här året har varit sådär. Världen är inte så fin just nu. Jag hoppas att den blir bättre. Och att vi alla kommer ihåg det här till nästa år: alla kan inte göra allt, men alla kan göra något. Något är alltid bättre än inget.

Nu står 2017 runt hörnet och jag ser fram emot det här året. Jag har faktiskt ingen aning om var det kommer att leda mig. Jag trivs i mitt liv just nu, men jag vet också att jag alltid är öppen för nya äventyr. Vi får se vad som händer. Vad ser ni fram emot med det nya året?

Nu måste jag sticka, det är dags att piffa till nyårsdukningen. Jag är som ni kanske minns inget större fan av nyårsafton så det blir en lugn middag med god mat här hemma bara.

Ta hand om er ikväll och GOTT NYTT ÅR MINA ÄLSKLINGAR! Tack för att ni har den här platsen på nätet tillsammans med mig! Puss, vi hörs imorgon!

img_7203

  1. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att 2016 skulle bli såhär… I slutet av april fick min älskade pappa ett cancerbesked och exakt sen månader senare lämnade han jordelivet… Mitt hjärta är i tusen bitar <3

  2. 2016 var verkligen mitt sämsta år hittills. Ångest, ensamhet, utmattning som i höst ledde till depression, osv. Men jag är otroligt stolt att jag lyckades ta studenten, trots min frånvaro från skolan. Så tacksam över att ha fantastiska lärare som valde att backa upp och som verkligen gav mig det stöd som jag behövde. Nästa år hoppas jag må lite bättre. Eller jag hoppas såklart på att må fantastiskt, men utan förväntningar ska jag försöka ta hand om mig själv. Har träffat en ny psykolog som känns bra och trygg. Från negativa tankar i min depression har hon fått mig att våga tro att det går igen. Jag litar på hennes ord, att det kommer bli bra. Så, jag välkomnar 2017. Men samtidigt är jag ju livrädd. Skulle vilja att det var annorlunda. Att jag var säker, stark, trygg.. kunde jobba, träna, skratta, umgås..

  3. Gott nytt år fina Michaela!! Är 100% säker på att det här kommer bli mitt bästa år någonsin, aldrig varit mer taggad och redo för ett nytt år som jag är nu.

  4. Gott nytt år! Tack för en jättebra blogg, det är kul att läsa att du haft ett fantastiskt år 🙂
    Mitt år haft både de djupaste dalarna och de högsta topparna – efter massa år med plugg och praktiserande fick jag ett drömjobb och har kunnat flytta permanent till London, har haft otroligt kul ibland med mina kompisar och lyckats prestera på jobbet. Men min pojkvän och livs kärlek, dumpade mig och nu är det som om han inte finns längre. Min bästa vän, som jag älskade över allt annat och som jag trodde skulle flytta till London och flytta ihop med mig, så småning om gifta oss, skaffa barn, uppleva hela det härliga som världen har att erbjuda… Det är lättare nu, jag gråter inte längre varje dag, men även om mycket i mitt liv är bra så är jag så oerhört ledsen ibland. Jag kommer aldrig veta hur han kunde göra så här, eller hur jag nånsin kommer kunna älska igen. Men men. Live måste gå vidare och jag ska flytta in med en kompis imorgon och börja ett nytt kapitel, ett nytt år, där jag förhoppningsvis inte har ett lika brustet hjärta och där jag kommer ha ännu roligare med mina kompisar, göra en dröm resa och jobba ännu hårdare och bättre.
    Ser framemot att följa din resa även detta år!
    Massa kärlek till dig Michaela

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi