Jag har blivit övertalad

Okej ni måste ge mig en dag extra för veckans ”Frågor med Forni”. Jag har nämligen inte hunnit ta tag i det idag, för jag har blivit besatt av Skam. Helt efter alla andra JAG VET haha. Men igår var jag och åt middag med Michaela, Petra och Sara. Efter middagen mötte vi upp Hannah och hennes man Gustav för drinkar och det ENDA de pratade om var Skam. Jag har aldrig blivit så övertalad till att se något i hela mitt liv, det var nästan på liv eller död. Så i morse gick jag upp, tog ett långt bad, mediterade en halvtimme (var lite ur balans efter gårkvällens drinkrace…) och sen tog jag tag i denna omtalade serie. Åtta avsnitt senare var jag tvungen att jobba undan lite för dagen, men hann inte svar på veckans frågor. Så jag får göra det imorgon, för nu kom D hem och vi ska laga middag och umgås (hemskt att umgås med någon som inte har sett samma serie heheh…). Återkommer med Skam-tankar imorgon, får ju bolla med er när D inte vill joina mina serie-race.

Vilken underbar nostalgikick jag har fått vara med om idag. Jag har gråtit, skrattat, gömt mig bakom en kudde och slitit mig själv i håret. Helt plötsligt minns jag delar av tonårs-jaget som jag har glömt bort. Fantastiskt. Jaja, mer tonårstankar imorgon. Ha en mysig kväll!

  1. Alltså!! denna serie! skulle sett den härifrån USA men så gick den inte från utlandet, sån besvikelse! haha. Hemma måste jag nog se den så man hänger med i samtalsämnena hemma 😉

    1. Kolla om det går att se den från nrk.no? Eftersom det är deras serie kanske rättigheterna gäller över hela världen!

  2. Som norsk er jeg så glaaaad for at denne serien endelig blir fanget opp også utenfor våre grenser! Gled deg til sesong 3 kommer (ellers ligger den på nrk sine nettsider), den kommer du til å elske! SÅ bra og så viktig 🙂

  3. Jag förstår dig, blev också besatt av Skam. Tror det var på grund av att man kände igen sig mycket själv hur det var när man var i den åldern 🙂

  4. Hallå! Skrev en fråga och undrade vad du använde för hårprodukter (alltså rubbet hehe) men du svarade aldrig på den så trodde kanske den skulle komma upp här men icke, men hade varit såå bra om du hade velat svara <3 Kram och gott nytt år!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi