Hur vi bloggerskor håller på…

ae8a0277

ae8a0273

ae8a0261

7a1a0606

7a1a0607

Det är jäkligt kul att följa ett gäng bloggerskor ur ett objektivt perspektiv. Vi är nämligen helt galna haha. Jag tänkte på det på Hawaii – hur vi alla såg till att skaffa oss material som passade till våra kanaler utan att skämmas över det för fem öre. Jag har bloggat i snart 13 år (!!!) – att skämmas för att fota en outfit bland folk är liksom sedan länge förbi. Sedan har jag dåligt tålamod och vill att det ska gå fort, men det är mest för att jag inte tycker det är så kul. Dock älskar jag att hänga med andra bloggerskor för då behöver man inte skämmas över att vilja skaffa fina bilder, det behöver inte gå fort för att de andra i sällskapet är otåliga och om man, som jag, behöver hjälp med till exempel att fota så ställer alltid alla upp.

MEN när vi är ett stort gäng måste vi ju vänta in varandra och då brukar vi skratta åt hur vi håller på. Det fotas, vloggas, snapchatas, upp på instastories, selfies och grouipes till höger och vänster, dessutom med tio olika kameror så att alla kan få redigera dem på egen hand osv. Förutom jag då, som snor Petras minneskort hehe :-*

Lite såhär ser det ut när vi ska få till lite härliga bilder, vloggar och videos i solnedgången…

7a1a0502

Först testa att fota lite mitt i ett övergångsställe…

7a1a0497

Sen springa mot stranden för att hinna fota i solnedgången.

7a1a0489

Blev inget bra, vi testar ett nytt övergångsställe och går lite casual medan Mira filmar

7a1a0554

Ställa sig mitt i en marknad och testa där, varför inte

7a1a0510

Men inte så snyggt med Burger King i bakgrunden, vi springer vidare.

7a1a0618

Få hela gänget att bli bra på bild – ingen ska blunda, dregla, stuka foten eller annat som alltid händer på gruppbilder haha. Inte en helt lätt konst.

ae8a0230

En oblyg tjej som fotar en selfie…

ae8a0226

… eller tjugo!

ae8a0227

Tills den sitter… och publicera!

 1. Vilket roligt inlägg, men jag tror nog att inte bara bloggare gör så nu.. Alla vill ju ha en bra bild eller video haha, känner igen mig..

 2. Hej Michaela!

  Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

 3. Hoppas inte detta uppfattas fel nu.. Menar absolut ingenting illa så snälla lyssna..

  Kan du inte känna att den där semestern/det livet du berättar om i detta inlägg är väldigt ytligt och inte bidrar med så mycket värde? Nu menar jag på exakt samma sätt som att en kan känna att den inte bidrar till världen när den sitter i kassan på ICA eller i receptionen på ett bolag vars telefon aldrig ringer. Liksom, varför? varför ödsla tiden vi har tillsammans att ta alla dessa bilder när väldigt få ändå kan leva som vi? Kan du vakna upp ibland på morgonen och känna att fan, fan jag gör verkligen inga vettiga saker för någon annan?

  Som sagt menar INGENTING mot dig eller bloggvärlden – utan mer lite generella resonemang. Med en läkarförälder känner jag exempelvis ofta att allt jag gör inte direkt har någon positiv påverkan på någon annan.. förstår du vad jag menar 🙂 ? vore intressant att höra dina tankar.

  1. Usch ryser för känner så vän igen mig i detta… känner inte alltid så men väldigt ofta, precis så som du beskriver!

  2. En tanke jag får när jag läser din kommentar är att Michaels blogg visserligen inte kan jämföras med att forska om cancer, men samtidigt kan den kanske det, lite kanske. För mig betyder det jätte mycket att kunna gå in och läsa här. Jag har en depression och när jag ser och läser om Michaelas dagar längtar jag tills jag känner samma glädje igen. Att inspirera mig till att vilja leva, är ju väldigt meningsfullt. Att kunna gå in här och läsa om ångest eller annat jobbigt man går igenom, betyder också jätte mycket då jag inte känner mig så ensam. Dessutom tycker jag det viktiga i livet är att man försöker söka sig till och göra något som man tycker är kul, och som jag förstår älskar Michaela sin blogg. Och att göra det man älskar är verkligen meningsfullt. 🙂

 4. liksom hej jag vill rädda världen pressen det finns massa som jobbar för att bota cancer eller ta fattiga ur fattigdomen i andra länder och jag sitter på min rumpa och äter chips – ångest

 5. Hej Forni!

  För längesedan läste jag ett blogginlägg hos en annan blogg som handlade om värdinneskap, alltså att bjuda hem folk till sig och vara en ”bra” värdinna. Jag, liksom många andra (tror jag!) tycker mest det är ångest att bjuda hem folk på middag och dylikt, det är så mycket att rodda med, under kvällen springer man bara runt och fixar och har sällan kul själv, och det är stor press på att de man bjudit ska tycka kvällen blir lyckad. Jag har för mig att du tidigare sagt att du själv uppfattar dig som en bra värdinna och att du fått det från din mamma. Hade varit underbart om du skrev lite om dina tips, vad man ska tänka på och hur man tampas med pressen att allt ska bli perfekt. Tack och stor kram!

 6. Det roliga är att ni också lyckas lura oss läsare att alla bilder är så casual. Här står vi bland surfbrädor på stranden i högklackat. En annan rolig sak är att jag har en syster som pluggar på Hawaii som har berättat om vilket skit väder ni hade under er Hawaiivistelse, någonting som ingen av er (vad jag har läst i alla fall) nämner på era bloggar… 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi