Mina mest likeade bilder 2016

Sandra hade hittat en sajt där man kan se vilka ens nio mest likeade bilder på Instagram 2016 var. Kul ju! Här är mina!

michaelaforni_full

Summan av kardemumman?

Aktuella händelser, första bilden på min bebis (alltså boken :), jag och D, ett par snygg-dagar och en paradis-strand. Inte helt otippat ändå!

  1. Haha underbart 🙂
    Alltså jag älskar dig!! Läser din bok nu som jag fick i julklapp, och igenkänningsfaktorn är hög! Gick själv in i väggen för ett år sen, kroppen bara tog slut. Blev till och med sjuk fysiskt, in och ut på sjukhus och tusen undersökningar och provtagningar och röntgen av hjärnan osv osv, men allt berodde på utmattningen. Låg i sängen i 6 månader. Jag är en högpresterande person som läser juristprogrammet, höga krav och betygshets deluxe. Nu har jag fått ändra mitt tankesätt helt. Jag ÄR inte mina betyg. Min identitet och mitt värde sitter INTE i det jag presterar, utan i MIG! Är fortfarande inte uppe på 100% av min energi, kan bli utmattad i en hel vecka till och från, och bara sova sova sova. Känslig för intryck och människor och för mycket sociala aktiviteter, även om de är roliga! Men sakta men säkert kommer jag tillbaka till mig själv igen. TACK för att du skrivit denna bok <3 KRAMAR
    PS. Har haft samma gråt-trick som du! In på toan och sen en pappersbit under varje öga😂 Var tvungen att läsa den biten högt för min sambo.

  2. Hej! Har en fråga som du kanske kan ta med i din frågestund.
    Har varit tillsammans med min kille i snart fyra år. För 1,5 år sedan så gick han över en gräns för vad som är ok, svek och sårade mig enormt. Kalla det otrohet eller vad man vill, beror på var man drar gränsen. Men jag förlät honom efter att han visat stor ånger. Trots att det var så länge sedan så mår jag fortfarande sjukt dåligt periodsvis av detta svek, antar att det är för att det är en känsla jag haft för första gången. Jag har haft förhållanden innan, men denna typ av svek har jag aldrig behövt handskas med. Dem förhållandena var dåliga på andra vis. En annan person hade antagligen inte tagit samma händelse lika hårt. Men det känns liksom passé och jag vill inte ta upp detta med honom. Hur ska jag ta mig genom denna känsla som ibland äter upp mig?? Känslor blandat av äckel, att jag inte känner mig fin nog för honom. Att jag även ibland känner mig dum och naiv som trott att sådant inte händer mig. Att veta att han åtrår något annat.. Kram fina du!

  3. Hej finis! Har sökt med ljus och lykta efter de guldiga örhängena du köpte på HM i början på december. De finns inte på hemsidan och i butik kände personalen inte ens igen dom. Var de från någon specialkollektion som bara finns i Stockholm eller vad är det frågan om? Ville ju ha den på nyår, så snygga. Kram på dig, och god fortsättning!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi