Att peppa varandra 

img_4211.jpg

img_4207.jpg

img_1520_585ce3ec2a6b224ce25d5249

I torsdags åt jag lunch med JossanKoloni. Behövde stärka kroppen med vitaminer efter att ha yogat i 100 minuter. Vi snackade skit som vanligt och sen en hel del jobb, också som vanligt. Det är så otroligt viktigt för mig att umgås med vänner som inspirerar och peppar mig. Som är drivna, fyllda med drömmar och som ser lösningar istället för problem (även fast man ibland behöver prata av sig om just problemen). Jag älskar att försvinna iväg in i nya företagsidéer, saker man kan bygga, bokidéer som går att förverkliga. Det finns ingenting bättre än att lämna en lunch med en kär vän och känna sig fullproppad med inspiration. Vänner som ger energi och inte tar, det är så otroligt viktigt för mig. Som unnar mig lycka och som skriker “Fy faaaaan vad kul att det går så bra med boken!!!” över hela lilla restaurangen så att alla vänder sig om. Det är fan kärlek på riktigt – att stötta vänner i deras lycka och aldrig någonsin bli missunnsam. Att låta dem skryta och applådera när de har medvind.

Dessutom fick jag en julklapp av Jossan, blev SÅ glad. En kalender som matchar min bok <3

Nä vissa luncher är helt klart peppigare än andra. Nu ska jag på ännu en pepplunch med två drivna kvinnor – jag, Petra och Margaux ska äta hawaiian poké bowl och mysa på vårt kontor! Älskar att jobba i gäng.

 1. Hur peppar du andra, hur ger du andra inspiration? Bara nyfiken då du skriver att du behöver det men läser mest om vad du får både i gåvor och energimässigt aldrig att du ger.

  1. Men Gud vilken bitter kommentar! Kom igen nu tjejen. Känner inte alls att jag behöver försvara eller förklara mig här, men vill mest skicka lite PEPP och KÄRLEK till dig, för du verkar sannerligen behöva den. <3!

 2. Hej! Jag har en fråga till frågor med Forni som du gärna får lägga in dina synpunkter på. Har en väldigt nära tjejkompis som precis skaffat sig ett förhållande med en kille som jag verkligen gillar! Jag är självklart så glad för hennes skull då hon är så kär och lycklig men det är ändå något som gnager i mig. Det enda hon pratar om är hur bra dem har det, hur kär hon är, hon ställer in när vi ska ses och ändrar planer utefter killen. Det har kommit till en punkt då jag stör mig på i stort sett allt hon gör eller säger (som handlar om förhållandet). Jag får ont i hjärtat när jag tänker på att jag utåt sett är jätteglad för hennes skull (och berättar det för henne) men innerst inne orkar jag knappt träffa henne då jag vet att det inte blir så givande längre… Vad ska man göra?

 3. Hej! Och tack för en jättebra och inspirerande blogg. Blir alltid glad när jag går in här och läser! Jag har en fråga som kanske skulle kunna passa till frågor med forni. Jag kom precis ur ett 5 år långt förhållande efter att ha fått veta att min kille haft ett annat förhållande vid sidan av i närmare ett år. Så jag tänkte fråga dig om du har några bra “singel-tips”. Vad gör man för att orka med och komma på fötter igen liksom? Just nu känner jag mig bara väldigt trasig. Kram

 4. Hej! Och tack för en jättebra och inspirerande blogg. Blir alltid glad när jag går in här och läser! Jag har en fråga som kanske skulle kunna passa till frågor med forni. Jag kom nyligen ur ett 5 år långt förhållande efter att ha fått reda på att min kille haft ett annat förhållande vid sidan av i närmare ett år. Så jag tänkte fråga dig om du har några bra “singel-tips”. Vad gör man för att orka med och komma på fötter igen liksom? Just nu känner jag mig bara väldigt trasig. Kram

 5. Åh vad härligt att du har sådana vänner samt att du har så kloka åsikter och tankar kring hur man bör vara som vän!
  Det är verkligen så himla viktigt. Har hela mitt liv haft vänner som missunnat mig höga betyg, roliga händelser etc etc…
  När jag 22 år gammal träffade motsatsen till dessa var jag i chock över att de inte blir sura på mig när jag får högsta betyg eller bär ett snyggt plagg. Önskar dock att jag hade fler vänner som var drömmare på den nivå jag är & som har samma grad av höga ambitioner och jävlaranamma. För det vore, som du skriver här, otroligt energigivande och inspirerande 😀 Låter mig inspireras av dig & Jossan! Ni är båda så jäkla kloka och fina. TACK för det!!

 6. Peppet i detta inlägg !!! Så härligt när man har vänner som stöttar en i framgångarna. Tusen tack Forni för den bästa bloggen, älskar att du delar med dig av både det djupa och det ytliga, funderingar och framgångar. Jag beställde din bok genast den kom till salu, och läste ut den på två dagar – så bra! Kramar

 7. Jag har gjort slut med vanner som visar NOLL support och ger NOLL pepp men forvantar sig en massvis tillbaka i ar. Bleh. What I’m trying to say is: Sa himla viktigt med peppande vanner! Guld vart!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi