Spa-besök och rolig feedback

Brunch på Sturebadet

Tack för all rolig feedback på inlägget nedan om pekpinnar och julen! Så kul när ni ger feedback på inlägg! Och härligt att vi alla är överens om att vi lägger bort pekpinnarna framöver.

Annandag jul firades på Sturebadet igår. Jag, Marith, Petra och Markus åt brunch och sen satt jag och Marith kvar och jobbade en timme medan P & M gick ner och bastade. Jag har varit halvsjuk i ett par dagar så fick hoppa sparitualerna. Jobbade istället typ hela dagen vilket var skönt för idag ska jag till landet och kramas med mormor, så lägger ifrån mig mobilen.

Kika in lite senare för reatips! Puss! 

  1. Hej! Vill bara säga att jag älskar din blogg & läser den frenetiskt! Tack!
    Nu har jag en fråga, hade inte du kunnat tipsa om lite snygga iPhone skal?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi