MY WAKAKUU SALE FAVOURITES

I samarbete med Wakakuu

collage-wakakuu-001

Oversized polotröja här
Vit skjorta här
Vinröda skinnbyxor här
Svarta ankelboots här
Nyckelring här
Plånbok här

Min samarbetspartner, Wakakuu, har börjat sin rea och wow så mycket fint. Jag klickade hem några plagg jag inte kunde hålla fingrarna borta ifrån, vad det var får ni se snart 😉

Ni hittar alla reaplagg här!

Rea kan ju lätt göra en lite galen och det är lätt att göra felköp eller inte veta vad man ska satsa på. Jag tycker att det blir mycket enklare med shoppingen nu när jag nätshoppar så mycket som jag gör, det blir automatiskt så att stressen lugnar sig och jag utesluter faran att göra ett dåligt köp i ren panik.

Här kommer tre små tips för rea-shoppingen, klassiska tips men de tål att påminnas om:

1. Satsa på kvalitet istället för kvantitet.
2. Köp sånt som du spanat på under säsongen men tyckt varit för dyrt. Om du fortfarande vill ha plagget så är det med all säkerhet ett bra köp.
3. Passa på att investera i basgarderoben. Vad behöver du komplettera din basgarderob med? Satsa på de plaggen. Jeans med bra passform, skjortor, LBD’s, skinnbyxor, vinterjacka, vinterskor. Sånt som kostar lite mer men som man verkligen behöver. Att hitta en vinterjacka på 50% är ju till exempel rena drömmen.

  1. Hej Michaela! Har en fråga till “frågor med Forni” som jag skulle bli så glad om du svarade på. Jag och min kille är sugna på att resa till Marrakech nu till våren och har hittat billiga flybiljetter. Jag undrar då 1. vad du tyckte om Marrakech när du var där? 2. ifall det är dyrt med hotell osv? 3. Räcker en vecka eller borde man åka två?
    Tack för en underbar blogg och bok<33

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi