MY CHRISTMAS GIFTS

Som utlovat kommer här lite urtjusiga julklappar som jag (och D) fick under julen. Vi har verkligen underbara familjer runt om oss som skämmer bort oss med både kärlek och fina gåvor. Ska vi titta på vad som låg i klapparna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av D fick jag detta D (hehe) från Louis Vuitton. Jag har länge önskat mig deras halsband så jag blev väldigt glad. Jag har ofta skjortor som är lite uppknäppta och ett sånt här halsband lägger sig så snyggt i urringningen då. TACK älskling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och av mig fick han ett par handskar från Mulberry. Kvaliteten är otrolig och det mjuka lädret är fantastiskt. Inuti är det kashmir och jag gillar den enkla designen. Jag tipsade ju om “julklappar till honom” inför julen och kom då på att handskar är ju en riktigt bra klapp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av min kära svärmor och svärfar fick vi stekpannor och ett nytt handduks-set, från Habitat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och av mina föräldrar fick vi Fredrik Backmans nya “Björnstad”. Jag brukar läsa dem först och sedan lämnar jag över till D när jag är klar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av Emma fick jag den här vattenflaskan från bkr som jag hade på årets önskelista <3. Ser fram emot att ta med den till kontoret imorgon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mormor överraskade med ett tjusigt doftljus från Byredo, i min absoluta favoritdoft. Finns inget lyxigare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En badkarsbricka!!! Fatta lyckan!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bäddset från vårt favvomärke, Beach House. Är osäker på färgen dock så får fundera lite på det. Även en mandolin (!!!), goda viner, champagne, välgörenhets-gåvor och annat fint låg under granen. Så tacksam och glad över alla fina gåvor. Nu ska jag testa att laga massa mat med vår nya mandolin (tips?!), dricka ännu mer vatten, läsa och bada badkar med tända ljus och små handdukar på min badkarsbricka, så det känns som på hotell. Välkommen 2017 med andra ord!

 1. Hej,

  Jag slänger in en fråga till frågestunden. Först och främst, tack för en jätte bra blogg, alltid inspirerande att läsa om dig och dina tankar – en riktig klok kvinna 🙂 Nu till min fråga som handlar om sparande. Kan inte du berätta och ge lite tips om att köpa bostadsrätt i Stockholm, jag har förstått att du bott i stan vid ung ålder vilket såklart kostar en del. Hur har du kunnat spara till kapitalet? Har du nånsin fått ekonomisk hjälp från dina föräldrar? Jag har själv studerat i fem år och började mitt första riktiga jobb i höstas så sparar som attans för att kunna köpa en lägenhet till sommaren, det är sparade pengar och jädrans massa CSN lån! Vore kul med lite råd kring sparandet inför första bostadsköpet. Tack! Många kramar

 2. MEN åh!!!! Kommer jag ihåg rätt eller snackade inte du och Dasha om ert sådant halsband i er pod (detta är ju flera år sedan)!!?? Fantastisk julklapp. Ha en fin dag fina forni <3

 3. Har en fråga som jag hoppas på att du kan svara <3 Jag läste din bok på typ en dag och grät emellanåt av igenkänning, särskilt i den delen då du skriver om hur du hela ditt liv tampats med åksjuka – precis som jag! Spelar ingen roll om det är flyg, tåg, båt eller bil, jag mår illa. För att göra saken liiiite värre så har jag ett extremt kontrollbehov och får ångest bara av tanken att tex åka tåg. Det har gått så långt att det börjat hindra mig från att våga leva mitt liv fullt ut – vågar inte åka utomlands, ta körkort, söka utbildning på annan ort pga detta. Men så ser och läser jag hur du reser utomlands, tar körkort utan (från mitt perspektiv) problem. Hur gör du för att klara av detta? Känner mig så ensam i det här 🙁 kram och tack för att du är så jävla inspirerande!!

 4. Åh hur fint var inte halsbandet!! Dröm ju!!
  Ett tips på vad du man kan göra med mandolinen är att göra tunna skivor av potatis som du sen skjutsar in i ugnen med lite olivolja och goda kryddor!! Blir så gott och lite krispigt eftersom dem blir så tunna. Mums!!!

 5. Halsbandet var sjukt snyggt!
  Vad ligger dessa halsband på? Hittade nämligen inget pris på hemsidan!
  Funderar på att önska mig av min man på nästa sthlmsresa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi