Första december

7a1a9204

7a1a9218

7a1a9220

7a1a9223

7a1a9230

7a1a9254

7a1a9256

7a1a9259

Här kommer några bilder från när vi besökte Lanikai Beach härom dagen. Vi tog massa bilder eftersom Petra hade med sig sin superkamera så förbered er på bildbomb kommande dagar! Och ta all posering med en nypa salt, jag brukar ju inte fota mig själv i badkläder speciellt ofta (eller gärna…) men med de här miljöerna känns det så synd att inte göra det. Som bloggerska blir jag ständigt bedömd för min kropp och jag har väldigt svårt för det, även om jag förstår att det kommer med jobbet. Jag försöker att inte visa upp för mycket bilder på min kropp, eller prata om den speciellt mycket, då jag helst vill minska kroppshetsen och tror att bästa sättet att göra det är att inte fokusera på kroppen speciellt mycket över huvud taget. Jag använder inte min kropp som ett verktyg för att växa som varumärke utan satsar på mina andra kvaliteter istället. En kropp är en kropp och så är det med det. Dessutom är jag inte mer än människa så självklart tycker jag att det är jobbigt när den kommenteras och inspekteras, analyseras och kritiseras. Däremot känns det jättetråkigt att inte få visa upp massa härliga bilder på mig själv i dessa vackra miljöer och jag hoppas att jag kan få göra det utan att vi ska fokusera på kroppen min 🙂

Förresten, idag är det december. Var tog 2016 vägen? Herregud vilket år! Ska bli så roligt att sammanfatta det med er här i bloggen i slutet av den här månaden.

Baddräkt från Norma Swimwear

  1. Du är ju bara SÅ fin! Har följt dig sen RAR-tiden och aldrig har jag sett att du strålar så mycket som nu! Så fin! Hoppas ni har en härlig resa.

    Kramar

  2. Michaela! Brukar sällan (läs; aldrig??) kommentera MEN jag är en trogen (och obviously lat) läsare sedan flera år tillbaka och kände att idag är dagen då jag bara måste poängtera hur mycket jag uppskattar din blogg. Här kan jag under mina bättre som sämre dagar antingen drömma mig bort, relatera till dina dåliga/bra dagar, få perspektiv på situationer eller generellt bara inspireras och motiveras. Tycker att du har så fina och lärorika värderingar samt bra förhållningssätt gällande och till det mesta här i livet. Summan av kardemumman så är jag är så glad för att du bloggar så TACK för det, för det arbete du lägger ner och för att du inspirerar mig på bästa möjliga sätt, antagligen främst genom att du visar flera sidor av dig själv och ditt liv.
    Kram!! <3

  3. DU är otrolig, både på insidan och utsidan! Inte många bloggare som tänker som du gällande att visa upp kroppen…tack för att du tar upp det 🙂 Mycket fina bilder på dig och din bästis <3

  4. Asså forni, du måste ta bort den jäääääävlA JINGLEBELLS låten som kommer från din blogg ibland? Ska smygläsa på kontoret då & då och det drar igång en julsång svinhögt. Hahhahaha please make it stop!!

  5. Gud vad härligt! Här hemma (i Stockholm) är det kallt idag, glömde mina vantar hemma i morse så jag är lite extra ynklig. Men får drömma mig bort till värmen (läs badkaret hemma) och ska fan unna mig ett nytt doftljus efter jobbet.

  6. det första jag tänkte var hur otroligt snygg kropp du har! Men nu skämdes jag lite över att det är sånt jag fokuserar på i dessa vackra bilder! Du är en så sund förebild för många här ute <3

  7. Kan du i din årliga sammanfattning inkludera bilder som inte publicerats? Vi som följer dig vill ju gärna läsa om sammanfattning men blir roligare med de bilderna som aldrig kom med i bloggen 🙂

  8. Du är så klok och driven! Har följt dig i så många år och har alla dina böcker. Sunt tänk angående kroppen, men du ska veta att du är så himla fin och du ser så frisk ut! Hoppas du njuter otroligt, det är du så värd! <3 Kramar Denise

  9. Inget fel med bikinibilder. I synnerhet då du inte poserar onaturligt utan bara njuter! Vissa bloggare tar sååå wannabe sexiga bilder och sånt känns lite…ehm.

  10. Du är otroligt vacker och även om jag förstår din tanke om att inte strö på hetsen till olika kroppar tycker jag det ändå är befriande att se olika bloggares kroppar. På instagram är det oftast tjejer med de ”perfekta” brösten, rumpan, benen, läpparna osv medan ni bloggare visar en större variation men ändå vara väldigt vackra och sexiga. Jag själv har alltid haft komplex över att jag är smal för pga det har jag också haft ganska små bröst. Men på senare har jag reflekterat över att mina bröst egentligen inte är så farligt små, jag har bara inte sett variationen förut. Idag älskar jag mina bröst och känner mig både sexig och helt avslappnad med dem utan att skämmas. Stort tack för att du delar med dig så mycket, både utsidan men framförallt insidan, och stort tack för att du skrev din bok. Kram!

  11. Det enda jag kunde tänkte när jag såg bilderna var hur du strålar! Du utstrålar sådan energi! Du resonerar klokt kring det här med kroppen. Njut av resan!

  12. Wow! Ni båda ser helt magiska ut! Som någon skrev ovan så är det befriande att det inte är ”posiga” bilder. Ni ser glada, starka och fria ut, älskar detta!

  13. Well, det låter som du har en riktigt sund inställning till din kropp, så ett par bilder gör väl inget tänker jag 🙂 Sen är baddräkten din så jävla snygg!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi