DINNER OUTFIT

7a1a8900

7a1a8901

7a1a8921

7a1a8928

7a1a8930

7a1a8937

Här kommer lite bilder från härom kvällen när hela tjejligan gick och åt lyxmiddag i solnedgången tillsammans! Åh vad mysigt det var. Tjejsnack, drinkar, god mat och varma vindar. En kväll att minnas! Jag klädde mig i en riktig Hawaii-klänning kvällen till ära 😉

Hoppas att ni mår bra där hemma! Här försöker jag att njuta och bara vara så mycket som det går. Igår var vädret sådär så vi tog en lugn dag som avslutades med en lyxig middag på tu man hand för mig och Petra. Sedan har jag gått helt galet mycket dessa dagar – över en mil tre dagar i rad. Skavsår som heter duga över fötterna så nu blir det yoga istället för hiking och powerwalks. Men det är skönt att röra på sig i den här temperaturen, mycket skönare än i iskalla Sverige. Puss!

Klänning och klackskor från Zara, väska från Gucci

  1. Hej! Jag var på bröllopsresa på Hawaii i oktober och längtar tillbaka när jag ser dina bilder!

    Tänkte tipsa om ett frukostställe som vi tyckte var grymt – Heavenly som ligger på Waikiki. Sjukt fräsch mat och väldigt smarriga smoothies och eggs benedict som var 👌🏼👌🏼👌🏼 Vi gick tillbaka 3 gånger 🙈

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi