Lanikai & Waimanalo Beach

img_3657.jpg

img_3638.jpg

img_3644.jpg

img_3659.jpg

img_3674.jpg

img_3686.jpg

img_3682.jpg

img_3662.jpg

img_3720.jpg

img_3699.jpg

Igår bestämde sig sex av oss här på Hawaii för att åka på utflykt! Vi hyrde en bil och så åkte vi till Lanikai och Waimanalo Beach på andra sidan ön.

Herregud, jag tappade orden när vi kom fram.

Jag tror att samtliga var överens om att de toppade listorna på vackraste stränderna vi någonsin besökt i världen. Helt otroligt att jorden kan vara såhär vacker. Havet var det mest turkosa jag någonsin sett, så som det ser ut på perfekt retuscherade inspirationsbilder på Pinterest. Sanden var vit, palmerna ståtliga och bakom oss reste sig de filmiska bergen som gjorde att det kändes som att vi var med i Jurassic Park-filmen. Jag bara gick och log.

Kan inte säga annat än att tacksamheten sköljer över mig just nu. Tänk att jag får uppleva sådana här platser på jorden. Hawaii, platsen jag har drömt om sedan jag var ett litet barn. Paradiset, det där man såg på vykort som femåring och som kändes så ofantligt långt borta. Nu doppar jag tårna i sanden här. SÅ JÄVLA UNDERBART!

Tunika från Wakakuu/Tony Burch, baddräkt från Norma

  1. Undrar om du sett blogginlägget som han den där vidriga människan från ex on the beach skrivit? Om hur han sexuellt ofredade sitt ex när hon sov. Och tycker att det är en rolig grej… inlägget finns på bloggbevakning om det är så att han tagit bort det. Tycker det är helt sjukt att han får härja fritt. Folk måste börja reagera när de ser sånt här skrivs på nätet speciellt av folk som har unga killar som ser upp till dem och tycker att det är häftigt…

  2. Hej! Jag undrar lite över resan! Är det med något företag (eftersom ni är bloggare alla tänker jag). Verkar vara en helt fantastisk upplevelse iaf 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi