Burn Cancer – Alla kan göra något

I samarbete med Burn Cancer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅRETS JULKLAPP är här!

Dessa fantastiska doftljus från Burn Cancer är helt klart ett av årets bästa julklappstips. Förra året samlade dessa doftljus in över en halv miljon kronor till Ung Cancer och även i år ger de 10% av försäljningen oavkortat till Ung Cancer för att fortsätta kämpa mot denna fruktansvärda sjukdom.

Burn Cancer kommer i tre olika dofter: Magnolia, Juicy Peach och Grapefruit Vanilla. Designen är mattsvart med tryck i silver, guld eller brons och de är gjorda helt i sojavax (och har en brinntid på 30 timmar!). De finns att köpa bland annat på Nelly (klick!) eller på deras egna webbshop (klick!). Priset är 199kr per doftljus eller 299kr för setet med tre stycken doftljus i en mindre storlek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har en vän som just nu går igenom cancer och jag kan inte förklara mitt hat mot den här sjukdomen. Cancern drabbar alla – inte bara personen den sprids som löpeld inuti. Utan även alla runt omkring. Fy fan för cancer.

Jag vet att ett doftljus inte räddar liv, men en halv miljon kronor är mycket pengar och om de kan få in lika mycket pengar (eller mer) även i år så är ingen tacksammare än jag. Jag har i många år donerat pengar till Cancerfonden men det känns fint att köpa dessa doftljus också, samt att det är något symboliskt i att faktiskt bränna upp dem. En fin och bra julklapp helt enkelt.

Puss <3

  1. Håller helt med!!!! Varför också sätta ett så negativt och sorgligt ord på doftljus???? bra att vilja stödja Cancer forskning men vill inte behöva se ordet på ett ljus för att minnas det!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi