Diamond Head

Hiking uppför Diamond Head

Igår ringde klockan redan vid 06 (tur att man är jetlagged och vaknar tidigt!) för att äta frukost och sedan hikea upp och ned för Diamond Head som är en vulkan här på Oahu (eller något sådant? Borde pluggat på mer haha)! Otroligt vackert både under vägen men också när vi kom upp till toppen. En fantastisk utsikt över det klarblåa havet och kratern på andra sidan. Vilken morgon! Vi var ett gäng som gick i en riktigt rask takt och efter hiking gick vi ner till stranden för lunch och sand mellan tårna. Tänk om varje dag kunde starta med en svettig hiking som bjuder på världens finaste vy. Vilken grej det hade varit. 

  1. Hej! Jag är ute efter en julklapp till min pojkvän och skulle vilja ha en personlig. Eftersom han är i lumpen nu skulle det vara fint att ge honom ett personligt smycke så han bär med sig mig fast vi inte kan ses varje dag. Jag själv tycker Jane Koenings Love tag smycken är jätte fina men passar det till en kille? Tänker isåfall kanske det mörkare silvret om det känns mer manligt? Eller har du något tips?
    Tack för en fin blogg och underbar bok!
    Kram J

  2. Hej!
    Jag har försökt köpa ljusstaken och julstjärnan från Åhlens i ditt tidigare inlägg. Hittar en vit liknande ljusstake men inte en beige som du hade? Kan inte heller hitta julstjärnan på fot? Tyckte dessa var väldigt fina 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi