VLOGG – FRISÖREN, KONTORSJOBB & SVT EDIT

Här kommer veckans vlogg som jag spelade in i tisdags. Jag är hos Bangerhead och blir fin i håret, avverkar lite jobb på kontoret och är med i SVT Edit. Stor kontrast från Hawaii där jag är nu!

Hoppas ni tycker om mina vloggar, jag tycker det blir bättre för varje gång. Om det är något speciellt ni vill se eller har någon konstruktiv kritik får ni gärna kommentera 🙂 Och glöm inte att prenumerera på kanalen!

PUSS och ha en härlig söndagskväll <3

 1. Alltså älskar dig redan och älskar dig om ännu mer nu efter dina vloggar!!! Du verkar vara så mysig och härlig så man vill bara krama dig. Sån underbar energi utstrålar du! Och SÅ himla fin du blev i håret. Kram <3

 2. Jättebra vlogg! Det enda jag har att påpeka är bakgrundsmusiken, ta bort den! Jag vill dra all min fokus till dig 🙂
  Kramar

  1. Tycker nog med att musiken kan vara helt borta medan du pratar, samtidigt tycker jag inte det stör så mycket om du vll ha kvar den 🙂 Tycker videon var bra, kram

 3. Åh så kul att du har börjat vlogga!! Från att ha läst bloggar varje dag de senaste 8 åren har jag börjat kolla mer och mer på vloggar och läser bara bloggar någon gång i veckan så detta är helt klart uppskattat! Förstår ju såklart att du är total nybörjare och det tar tid att hitta “sin grej” men tänker att du kan ta inspiration från Therese Lindgren, Zoella och Tanya Burr som är mina stora favoriter. Ju mer personligt desto bättre, vill se mer av dig!! Och längre vloggar såklart 🙂 Berätta högt och lågt, snacka mer, låt oss hänga med när du allt från sminkar dig till köper kaffe på 7eleven. Ska bli så kul att följa dig i videoformat!

  Och förresten så glad över att det pratas mer om utmattning i unga år, själv fick jag diagnosen utmattningssyndrom + depression i våras efter första året på universitetet. Har precis fått hem din bok som jag ska grotta ner mig i. Kram!!

 4. Första gången jag såg en vlogg med dig. Fått en så fin och positiv bild av dig genom dina bilder och texter och den förstärktes verkligen nu. Du verkar superhärlig och du är så inspirerande! Hoppas du har detunderbart på Hawaii! 😊

 5. Hej Michaela! Jag ville bara kika in och säga att du är så tuff som kör på med youtube! Dina vloggar blir bättre och bättre för varje video.:) Fortsätt köra på din grej och hojta till om du vill ha tips eller något! Kram:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi