Jul med Bonusway

I samarbete med Bonusway

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Känslan av att ta göra fint inför jul = !!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Första adventsfika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glad första advent!

Eftersom att jag rest bort över första och andra advent, så ville jag gärna fixa med julpysslet innan jag åkte. Jag och D smygstartade med första adventsfikat redan tidigare i veckan och nu lyser julstjärnorna i fönsterna.

Jag handlade hem årets julsaker via Bonusway och Åhlens. Jag blir lätt stressad av att gå och handla i butik när jag vill ha flera saker, utan tycker att det är lättare att shoppa hemma i lugn och ro. Blir överlag mer och mer en internet-shoppare för varje månad som går.

I alla fall, via Bonusway fick jag 7,50% tillbaka på allt jag shoppade (!). Blev nästan en hundring på min beställning med andra ord och med förra månadens shopping på Lagerhaus (läs om det inlägget här) samt våra matkassa och hotellresor så är jag uppe i en del pengar som jag har fått tillbaka från Bonusway vid det här laget.

Bonusway är, för er som inte vet, en tjänst som du loggar in på innan du shoppar på nätet, så registrerar den din shopping och du får pengar tillbaka på allt du köper.

Signa upp dig via min länk här (klick!) så får du 100kr i välkomstbonus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den här adventsljusstaken klickades hem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nya servettringar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten skål för julgodis. Nu fick vanliga kakor flytta in där men när jag kommer hem får pepparkakor fylla burken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten jultomte. Har bara en så tänkte att en till kan inte skada 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julstjärnor till varje fönster!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ljushållare i mässing

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh vad mysigt det är hemma nu <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi