WE’RE GOING TO HAWAII

Frukost och jobb på Arlanda

Så var hela tjejgänget på väg till Hawaii! Det är ingen kort resa vi har framför oss, snarare 22 timmars flygning och så två mellanlandningar (London och Vancouver) på det. Men när det är lördag morgon för er (vilket det är när det här inlägget publiceras) är det fredag natt för oss och vi har landat i paradiset. Jag har varit stressad och lite orolig inför resan men nu börjar det släppa och det känns snarare bara roligt att få göra den här resan och uppleva det här dröm resemålet. Som ni förstår är det här inlägget förpublicerat innan vi påbörjade resan, men vi hörs när vi är framme igen. 

PUSS! 

  1. Hawaii är bäst! Har varit där tre gånger och planerar åka dit igen efter Vasaloppet. Missa inte Kaluha beach på Ohau, en utav världens vackraste stränder.

  2. Hej Michaela! Jag lånade din bok “Om att älska” på biblioteket för några dagar sedan och älskade den. Jag har nu varit inne på alla bokhandlar samt på internet men den finns inte någonstans….. Jag vill ha mitt egna exemplar. Vet du någonstans den fortfarande säljs eller hur man får tack i den?

  3. Hej igen, jag funderade på en sak idag och har därför en fråga till torsdag! Undrar om du verkligen tar in alla snälla kommentarer som du får? Jag ser ju att du svarar på många kommentarer, tackar ofta i inlägg och visar din glädje över det, så jag vet ju svaret på ett sätt. Men jag menar mer om du märker även de minsta uppmuntranden eller komplimangerna, eller om de inte går att ta på allvar? Så svårt att förklara, ska försöka förklara lite mer. Man hör ju hela tiden att vi tar åt oss av en negativ kommentar bland nio bra kommentarer. Och så diskuterar man hur man ska sluta ta åt sig av dom negativa – vissa säger att dom stänger av, men de flesta berättar ju att de blir ledsna (vilket är naturligt för att sen släppa det). Men jag hör däremot ingen som berättar hur man gör för att kunna ta åt sig av de snälla kommentarerna? Därför undrar jag hur du gör? För precis som på nätet händer ju samma sak i verkligheten, det är svårt att ta till sig en komplimang. Hur lär man sig det? Vi vekar inte kunna lära sig oss att inte ta åt oss av negativa kommentarer (för säger någon något elakt är det inte konstigt att bli ledsen, för ÄVEN om man förstår att personen bara är avundsjuk, mår dåligt eller liknande, så var det ju i slutändan en elak kommentar…). Så istället för att fokusera på hur vi ska sluta ta åt oss borde vi kanske prata mer om hur man lär sig att ta till sig de fina orden, om det så är på nätet eller i verkligheten? Skulle vara intressant att höra hur du tänker.
    Lite rörig fråga, hoppas du förstår! Kram

  4. Det kommer vara SÅ SÅ värt den långa resan. Miljön och stämningen på Hawaii är helt jäkla magiskt! som jag minns iaf 😉 haha

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi