WAKAKUU / BLACK FRIDAY

I samarbete med Wakakuu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacka, Theory
Sneakers, Acne
Blus, Hunky Dory

Jag fortsätter på Black Friday-spåret idag, riktigt kul att två av mina favorit-samarbetspartners vill jobba tillsammans denna dag! Jag älskar rabatter för det är så kul att köpa någonting man har spanat in fast till ett bättre pris, då känns det plötsligt som att man har tjänat pengar haha. Ni har koll på Black Friday vid det här laget va? Det amerikanska konceptet som blir större här i Sverige för varje år och som innebär super-rea i lagom tid för att handla sina julklappar. Inte helt tokigt.

Anyway, Wakakuu har 25% på sitt sortiment idag fram till midnatt! (förutom Acne Studios, Moncler, DVF, Filippa K, POLO Ralph Lauren, UGG). Wakakuu har galet mycket fina grejer från några av världens bästa varumärken så är det någon gång man ska unna sig lite fina grejer därifrån så är det väl idag med 25% och allt. Eller be sin partner passa på och klicka hem årets julklapp till en 😉

In här (klick!) för att shoppa 25% hos Wakakuu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Själv har jag slagit till på tre stycken ting från Wakakuu som skriker vår för mig! En rosa kappa, ett par knallrosa skor och en skir blus som får hänga med till Hawaii, blir fin över bikinin en dag på stranden! Bar både kappan och blusen i onsdags och fick en himla massa komplimanger = bra betyg!

  1. Vilken fin kappa, du klär verkligen i den! =) Å Michaela du strålar verkligen på bilderna! Ha det jättebra i USA nu. =) Kramiz

  2. Måste säga att jag blev rätt besviken över all reklam (föll verkligen för skorna!!) som sen korrigeras till att Acne inte inkluderas i kampanjen.. 🙁 Blev liksom som en liten smocka i ansiktet när man spanat på skorna, övervägt med ekonomin, kommit fram till att de där 25 % kanske gör att man ska slå till ändå.. och sen visar det sig att man ändå inte får rabatt 🙁 så ba hejdå drömmisskor.

    Hoppas att du har en fin resa dock 🙂 Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi